Ex-ManU-tähti tuomittiin rattijuopumuksesta – puhalsi mittariin karun tuloksen

Entinen Manchester United -pelaaja Jesse Lingard on saanut tuomion rattijuopumuksesta. Laituria rangaistiin 57 000 punnan sakoilla Manchesterin alemmassa tuomioistuimessa torstaina.

Lingard, 30, myönsi ajaneensa Lamborghini-mallista autoaan humalatilassa, kun poliisi pysäytti hänet Suur-Manchesterissa heinäkuun kahdeksantena päivänä. Jalkapalloilijalla oli Mirrorin mukaan tapahtumahetkellä alkoholia veressään kaksinkertaisesti yli lakisääteisen rajan.

Lingardin ajokortti myös hyllytettiin 1,5 vuodeksi.

– Haluan myöntää virheeni ja pyytää anteeksi tekojani, joita ei voi hyväksyä. Ymmärrän ja hyväksyn seuraukset virheestäni vaarannettuani muiden ihmisten turvallisuuden, Lingard kommentoi tuomiotaan oikeudessa.

Manchester Unitedin kasvattama Lingard pelasi seuran edustusmiehistössä vuosina 2015-2022. 182 Valioliiga-ottelua kokenut pelaaja on vapailla markkinoilla jätettyään Nottingham Forestin viime kauden jälkeen.

Lingard tehtaili parhaalla Valioliiga-kaudellaan 2017-2018 Man Unitedin paidassa kahdeksan maalia ja syötti kuusi osumaa.

Lingard on myös tuttu näky  Englannin maajoukkueesta esiinnyttyään 32 A-maaottelussa. Hän kuului Venäjän MM-turnauksessa neljän parhaan joukkoon selviytyneeseen miehistöön kesällä 2018.

Lue myös:

    Uusimmat