Vielä pappana? Ex-joukkuekaveri esitti Lionel Messille poskettoman toivomuksen

Jalkapallojätti FC Barcelonan entinen hyökkääjä Samuel Eto’o pyytää, että Lionel Messi jatkaisi pelaamistaan 70-vuotiaaksi asti.

– Leo on paras pelaaja maailmassa ja kaikkien aikojen paras. Valitsisin joukkueen aina niin, että kysyisin Messiltä, kenet hän haluaa vierelleen, hänen joukkueeseensa, Eto’o sanoi Marcalle.

Argentiinalainen Messi, 32, on edustanut nuoresta pojasta, vuodesta 2001 lähtien pelkästään Barcelonaa. Maaginen taituri on säkenöinyt kentillä vuodesta toiseen ja valittu maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi ennätykselliset kuusi kertaa.

– Jokainen joukkue maailmassa haluaa Messin. Hänelle täytyy antaa tukea. Hän ei pysty juoksemaan enää kuin 25-vuotias nuorukainen, vaikka hän tekeekin niin joskus.

– Meidän täytyy Barcelonan faneina huolehtia siitä, että annamme hänelle maailman parhaan joukkueen, jotta hän viihtyy jatkossakin. Hänen täytyy pelata 70-vuotiaaksi asti, jotta voimme nauttia hänestä enemmän, Eto’o ampui.

Uransa jo lopettanut Kamerunin entinen maajoukkuemies Eto’o edusti Barcelonaa 2004–09. Hänet valittiin Afrikan vuoden jalkapalloilijaksi ennätykselliset neljä kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat