Mainos

Evonia sai hiukseni kasvamaan

"Minulla on perisuomalaiset ohuet hiukset, jotka alkavat latvoista haaroittua niin, etten ole kovin pitkiksi voinut niitä kasvattaa", kuvailee opiskelija Johanna Hukkanen hiuslaatuaan.

– Viime syksynä aloin opiskelukaverini ehdotuksesta syödä Evonia hiusten kasvutuote –kapseleita. Ikinä eivät hiukseni ole voineet kasvaa näin pitkiksi kuin nyt. Ne ovat myös vahvistuneet ja saaneet kiiltoa. Oma mummonikin huomasi eron, kiittelee Johanna.

Perisuomalainen hiuslaatu

Johanna Hukkanen on 25-vuotias opiskelija, joka on aina ennen joutunut toteamaan, etteivät hiukset oikein jaksa kasvaa kovin pitkiksi, sillä ne alkavat herkästi haaroittua latvoista.

– Hiukseni ovat muutenkin perisuomalaisen ohuet ja liukkaat, kertoo Johanna.

Evonia vaikutti jo kuukaudessa

Johanna alkoi syödä Evonia hiusten kasvutuote –kapseleita syksyllä 2009. Jo reilun kuukauden kuluttua Evonian käytön aloittamisesta ihmiset alkoivat huomata muutoksen hänen hiuksissaan. Kun Rovaniemellä opiskeleva Johanna meni pitkästä aikaa kotipaikkakunnalleen käymään, kaikki ihastelivat, mitä hänen hiuksilleen oli tapahtunut. Ero oli niin selvä aiempaan verrattuna.

– Oma mummonikin huomasi, että hiukseni olivat tuuheammat ja elinvoimaisemmat kuin ennen, Johanna kommentoi.

Tuuheutta ja elinvoimaa

– Evonian käytön aloitettuani hiukseni ovat kasvaneet pidemmiksi kuin aiemmin ja tuntuvat nyt vahvoilta ja näyttävät kauniin kiiltäviltä, Johanna ihastelee.

– Ikinä eivät hiukseni ole kasvaneet näin pitkiksi kuin mitä ne nyt kasvavat haaroittumatta. Hiukseni tuntuvat myös vahvemmilta ja niissä on tervettä kiiltoa, hän lisää.

– Käytän Evoniaa päivittäin ohjeen mukaan eli yhden kapselin päivässä.

Evonia –ravintolisä on kehitetty yhdessä HiusAkatemian ja Hankintatukun asiantuntijoiden kanssa. Ne sisältävät mahdollisimman monta hiusten ja hiusjuurten kasvuvoimaa lisäävää ravintoainetta: kasviöljyjä oikeassa suhteessa, vitamiineja, sinkkiä ja metioniinia.

Teksti ja kuvat: Hankintatukku

Lue myös:

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.