Eva Wahlström voittoon MM-titteliottelussa!

Eva Wahlström puolusti menestyksekkäästi WBC-liiton MM-titteliään lauantain Helsingin nyrkkeilyillassa.

Wahlström kukisti haastajansa, argentiinalaisen Anahi Esther Sanchezin 10-eräisen ottelun päätteeksi kaikin tuomariäänin. Pisteet menivät 98-92, 97-94, 97-94.

Wahlströmillä oli ensimmäisissä kolmessa erässä suuria vaikeuksia löytää oikeaa etäisyyttä Sancheziin, joka suojasi tarkasti ja osui muutaman kerran vahvasti suomalaisen vatsaan. Neljännessä erässä Wahlström sai sisään ottelun ensimmäiset hyvät osumansa.

Viidenteen erään Wahlström tuli uudella tyylillä ja alkoi liikkua sivusuunnassa. Se auttoi häntä lyömään vasempansa Sanchezin poskeen.

Seitsemännessä erässä Wahlström sai sisään pari vastaiskua, mutta joutui itsekin ottamaan vastaan iskuja argentiinalaisen marssiessa koko ajan eteenpäin. Yhdeksännessä ja kymmenennessä erässä Wahlström sai parhaat osumat.

- Lähdin matsiin tosi itsevarmana ja rentona. Tiesin, että hän lyö kovaa kylkeen, ja melkein ensimmäisellä sekunnilla hän löi siihen kylkeen. Sen jälkeen oli vaikea olla rentona, Wahlström sanoi kehähaastattelussa.