Eva Wahlström kärsi kirvelevän tappion nuorelle britille – menetti MM-vyönsä

Eva Wahlström luottavaisena helmikuiseen Harperin kohtaamiseen:"Kaikki on sujunut hyvässä flowssa" 6:33
Videolla Eva Wahlström ennakoi ottelua Terri Harperia vastaan.

Eva Wahlström hävisi ylemmän höyhensarjan titteliottelun brittiläiselle 23-vuotiaalle Terri Harperille.

Wahlström menetti WBC-liiton vyön britille, joka saa pitää IBO-liiton tittelinsä hallussaan.

39-vuotiasta Wahlströmiä 16 vuotta nuorempi Harper oli paha pala purtavaksi ulottuvuutensa takia. Kaikki kolme tuomaria antoivat äänensä Harperille (98-91, 99-90, 99-90)

Kehätuomari laski seitsemännessä erässä hieman kyseenalaisesti lukuakin Wahlströmille, joka näytti olevan hyvinkin paljon eri mieltä. Hän näytti kokevan tilanteen enemmänkin horjahdukseksi kuin osumaksi.

– Ei ollut osuma, Wahlström sanoi tauolla kulmauksessa.

Kahdeksannen erän lopussa Harper sai sisään pari kovaa osumaa. Wahlström ei päässyt suojauksen sisään, ja viimeisessä erässä hän oli tilanteessa, jossa tyrmäys oli ainoa vaihtoehto.

Harper kesti ja pääsi juhlimaan isoa voittoa urallaan. Wahlström ehti pitää MM-titteliä viisi vuotta.

Harperilla on nyt ammattilaisurallaan kymmenestä ottelusta yhtä monta voittoa, joista viisi oli tullut tyrmäyksellä. Wahlströmin saldo on nyt 22 voittoa (kolme tyrmäystä), kaksi tappiota ja kaksi ratkaisematonta.

Kotiyleisö buuasi hieman esittelyssä, sillä Harper pääsi ottelemaan lähes kotiareenalla 13 600 ihmisen edessä. Hän asuu vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Sheffieldin näyttämöstä.