Eva-Marien suuri hätä tyttärestään: Lenkille lähtenyt 17-vuotias Pinja katosi Kauhajoella jälkiä jättämättä – "Haluaisin tietää, onko hän edes hengissä"

Eva-Marie Malin on joutunut elämään ahdistavassa epätietoisuudessa jo lähes kahden viikon ajan hänen tyttärensä kadottua yllättäen Kauhajoella.

Miten kadonneita etsitään? Videolla tästä kertovat KRP:n ylikomisario Tero Haapala ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun johtaja Erkki Huovinen.

9:43

Malin kertoo MTV Uutisille, että hänen 17-vuotias Pinja-tyttärensä katosi täysin yllättäen Kauhajoella tiistaina 4.2. Pinja oli lähtenyt lenkille kello 11.30 aikaan. Tämän jälkeen Pinja katosi täysin ja puhelin sammui pian tämän jälkeen.

– Hänestä ei ole tullut mitään tietoa. Poliisillekin on tehty katoamisilmoitus, mutta Pinjasta ei ole saatu mitään havaintoa. Ei ole tietoa, että mistä häntä edes etsisi.

Pinja lähti lenkille ja katosi

Malin kertoo Pinjan muuttaneen ennen joulua Kauhajoen keskustan tuntumassa sijaitsevaan asuntolaan. Malin kertoo, että hän ei havainnut mitään poikkeavaa ennen tyttärensä katoamista.

– Viestitelin siinä Pinjan kanssa ja kaikki oli ihan hyvin. Sitten hän oli lähtenyt ulos lenkille ja sen jälkeen ei mitään.

Malin luonnehtii tytärtään sosiaaliseksi ja kiltiksi ihmiseksi, joka tulee hyvin toisten kanssa toimeen. 

Kaveritkaan eivät ole saaneet yhteyttä

Malin kertoo Pinjan olleen kerran aiemmin omilla teillään hetken aikaa, mutta tuolloinkin häneen sai yhteyden. Nyt tytär on kadonnut jäljettömiin.

Äidille oman tyttären totaalinen katoaminen on painajaismainen tilanne:

– Ajatukset menevät laidasta laitaan. Tietysti pahinta aina pelkää. Nyt kun häneen ei saa minkäänlaista yhteyttä... ei ole mitään. 

– Kaveritkaan eivät ole saaneet häneen yhteyttä. Sekin jo helpottaisi, jos edes joku olisi hänet nähnyt. Että äitinä tietäisin, onko hän edes hengissä.

Jutun pääkuva vaihdettu 20.2. kello 10.35 sen jälkeen, kun MTV Uutiset julkaisin uutisen Pinjan löytymisestä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.