Mainos

87 miljoonaa euroa Eurojackpotissa voittanut on löytynyt – "Voittaja on luotettavasti varmennettu"

Veikkaus onnitteli 87 miljoonan euron Eurojackpot-voittajaa. Veikkauksen viestintäpäällikkö Ari Räsänen vahvistaa MTV:lle, että voittaja on pystytty "luotettavasti varmentamaan". 

Suomen suurimman Eurojackpot-voiton, lähes 87 miljoonaa euroa, pelannut voittaja on löytynyt. Veikkaus on päässyt onnittelemaan voittajaa.

Suomen suurin Eurojackpot-voitto pelattiin Tampereella Lielahden K-Citymarketissa. Voittaja oli pelannut yhden rivin pikapelinä eli antoi koneen arpoa numerot. Voittaja ei ollut käyttänyt Veikkauksen asiakaskorttia, joten hänellä on edessään voiton lunastusmatka Vantaalle.

– Olemme iloisia, että voittaja on nyt löytynyt. Monet suomalaiset jännittivät kautta aikojen suurimman Suomeen osuneen pelivoiton löytymistä, ja nyt tiedämme, että voittotosite on tallessa. Kyllä tämä on ainutlaatuinen tilanne myös meille Veikkauksessa, haaveilupelien liiketoimintajohtaja Anu Kytö.

Voittajan yksityisyyden suojelemiseksi Veikkaus ei anna lisätietoja voittajasta.

Suomeen ennen tätä osuneita Eurojackpot-päävoittoja on ollut kymmenen. Kaikkiaan 45 suomalaista on päässyt miljonäärikerhoon Eurojackpotin ansiosta, sillä osa täysosumista on jakautunut porukoille.

Voitto on Veikkauksen mukaan kansainvälisessä vertailussa kolmanneksi suurin. Vain Saksaan ja Tshekkiin menneet 90 miljoonan euron voitot ovat sitä edellä.

Eurojackpotin päävoiton todennäköisyys on noin 1:95 miljoonaan. Peliä pelataan 17 maassa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.