Etsintäkuulutettu venevaras pelastettiin 6-metristen aaltojen armoilta – taustalla hämmentävä tempaus kulttielokuvasta tutulla talolla

0:50
Katso rannikkovartioston julkaisema video pelastusoperaatiosta.

Voimakas myrskyaalto pyöräytti merihädässä olleen venevarkaan alusta.

Yhdysvaltain rannikkovartiosto julkaisi videon dramaattisesta pelastusoperaatiosta Astorian kaupungissa, missä 11-metrinen vene oli jäänyt pulaan myrskyn keskelle 2.helmikuuta.

Rannikkovartiosto oli suorittamassa harjoitustehtävää Columbia-joella, kun miehistö sai hätäkutsun noin 10 kilometrin päästä Tyynenmeren rannikkoa.

Keli oli haastava, sillä aallot olivat noin 6-metrisiä.

Helikopterista laskeutunut pelastaja ui kohti alusta, kun veneeseen iski valtava aalto ja pyöräytti sen kokonaan ympäri.

Pelastaja onnistui uimaan aallon jälkeen veneelle ja sai miehen pelastettua turvaan.

Mies päästettiin hieman myöhemmin sairaalasta, minkä jälkeen viranomaiset saivat tietää veneen olleen varastettu ja miehen olevan etsintäkuulutettu.

Turvakamera oli aiemmin taltioinut miehen teon, kun hän oli jättänyt kuolleita kaloja Steven Spielbergin kulttielokuva The Goonies (Arkajalat) -talon rappusille. Talo on nähtävyys Astorian kaupungissa.

Kalatapauksen lisäksi miestä syytetään muun muassa varkaudesta, toisen henkilön vaarantamisesta ja ajoneuvon luvattomasta käyttöönotosta.

Katso ylhäällä olevalta videolta rannikkovartioston julkaisema video pelastusoperaatiosta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja