Etsi kuvista näkymätön nainen!

Hollantilainen taiteilija Desiree Palmen on maastoutumisen mestari. Löydätkö näkymättömäksi muuntautuvan naisen hänen valokuvistaan?

Hämmentävässä kuvassa nainen on sulautunut osaksi karttaa. Kyseessä on hollantilaisen taiteilijan, Desiree Palmenin valokuva. Palmen on muuntautumisen mestari ja aito valokuvataiteen kameleontti. 46-vuotiaan taiteilijan inspiraationa on alati kasvava valvonta yhteiskunnassa sekä ihmisen halu kadota valvovan silmän katsetta.

Palmenin kuvat syntyvät monivaiheisen prosessin aikana. Ensin hän ottaa valokuvan maisemasta, johon hän haluaa sulautua. Sitten hän palaa studiolleen Rotterdamissa. Odditycentral.comin mukaan taiteilija maalaa omakätisesti puuvillavaatteille palan maisemaa, pukee vaatteen sitten itselleen tai mallille, ja palaa kuvauspaikalle. Maalattuun vaatteeseen puettu malli asemoituu osaksi maisemaa, jonka taiteilija sitten ikuistaa.

Desiree Palmenin sanotaan pitävän työssään siitä, ettei maalausjälki tai sulautuminen ole koskaan täydellistä. Kuvissa on oikeita maalauksia ja ihmisiä, eikä niitä ei ole digitaalisesti tuotettu.

MTV3/Helmi

Lähde: Odditycentral.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja