Espoon tuhopoltto ja surma järkytti asukkaita: "Ei voi uskoa, että täällä tapahtuu tällaista"

Järvenperässä vietetään rauhallista kesäiltaa. Lapset leikkivät pihoilla ja ihmiset ovat iltalenkillä. Ajoittain tuuli tuo mukanaan palaneen katkua. Moni utelias poikkeaa normaalilta kävelyreitiltään muutaman metrin ja saa eteensä lohduttoman näyn. Yksityisalue-kyltti yrittää pitää uteliaimmat pois. Kyltin takana näkyy tulipalossa täysin tuhoutunut autokatos ja asuinrakennus. Kahdesta autosta on jäljellä vain rangat.

– Juuri luin netistä tapahtuneesta. Kyllä on hurja ja uskomaton juttu. Asun ihan vieressä rivitalossa, mutta en ollut tapahtuma-aikana kotona. Nyt ymmärrän, miksi täällä on partioinut niin paljon poliiseja, iltakävelyllä ollut nainen kertoi.

Kavaljeerinkujan lähialueella on muutama rivitalo ja uusia sekä vanhoja omakotitaloja. Alueella asuu paljon lapsiperheitä. Seutu on hyvin rauhallista.

Poliisit partioivat palopaikalla vielä illansuussa. He pitivät uteliaat pois palaneen rivitalon piha-alueelta ja jututtivat naapureita.

– Ihan hirveä uutinen. Ei voi uskoa, että täällä tapahtuu tällaista. Mitään emme ole perjantain ja lauantain välisenä yönä huomanneet, lenkillä ollut pariskunta hämmästeli.

– Ei tämä kuitenkaan mitään paniikkia ja pelkoa asukkaissa täällä herätä. Kyse on kuitenkin selvästi ollut pariskunnan välienselvittelystä. Mutta toki tapaus järkyttää.

 

Lue myös:

    Uusimmat