Mainos

Espoolaisen Markin kauppareissu sai pelottavan käänteen: Liukuporras imaisi kengännauhat ja kaatoi naisen – "Uskomaton supermies" riensi avuksi

Espoolaisen Marki Sannemannin reissu kauppakeskus Isoon Omenaan meinasi päättyä huonosti, kun liukuporras imaisi hänen kenkänsä nauhat sisuksiinsa. 

Sannemann kertoo, että hänen kengännauhansa olivat auenneet juuri sen verran, että irrallaan roikkuva nauha joutui liukuportaan uumeniin. Hän kaatui pahannäköisesti. 

– Komea kaari ja suoraan polvilleen aika räyhäkkäällä vauhdilla, koska jalka jäi tietysti niille sijoilleen, Sannemann kuvailee. 

– Tennarit ovat kyllä entiset ja polvet hamekelvottomat.

Hänen mukaansa oli lähellä, ettei tilanteessa käynyt pahemminkin. 

– Olisi ollut hiton noloa soittaa pomolle, että oon kyllä parantunut flunssasta mutta nilkka on jauhelihana Ison Omenan liukuportaassa.

Sannemannin mukaan yksi syy siihen, että tilanne meni ohi enemmänkin säikähdyksellä, oli kanssaihmisten nopea reagointi.

– Joku nuori mies syöksyi jostain painamaan hätästoppia. Uskomaton supermies. Ehdin juuri hädissäni kiittämään häntä ennenkuin hän katosi. En ihan oikeasti tajunnut vasta kuin myöhemmin, miten pahasti olisi voinut käydä, ellei kaverin hoksottimet olisi olleet hereillä.

– Kiitos siis vielä sille ihanalle enkelimiehelle, vanhalle rouvalle takanani ja huolehtivalle kahvilan myyjälle sellaisesta spontaanista huolenpidosta.

Sannemann haluaa kertoa tapahtumasta sen vuoksi, että ihmisten auttamishalu ei ole kadonnut mihinkään.

– En siis ihan täysin allekirjoita sitä, etteikö ihmiset auttaisi toisiaan, vaikka täällä Espoossa on valloillaan sellainen yleiskuva. Halusin tällä vain sanoa, että kyllä me yhä välitämme tiukan paikan tullen.

Hän haluaa myös muistuttaa, että liukuportaissa täytyy kulkea varovaisesti. 

– Itse liukuportaista kaksi kikkailevaa lasta viime hetkellä repäisseenä en kylliksi voi tähdentää, että ne ovat aika petollisia. Näytti se varmaan aika extremeltä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.