Esko Kovero sai aikoinaan jääkiekon MM-kisoihin lipun eräältä norjalaiselta: "En tiedä, miksi menin kysymään"

Tamperelainen näyttelijä Esko Kovero antaa yllättävän vastauksen Tapparan ja Ilveksen kannattamisesta 0:46
Katso videolta, miten Esko Kovero vastaa kysymykseen Tapparan ja Ilveksen kannattamisesta.

Näyttelijä Esko Kovero tunnustautuu jääkiekkofaniksi.

Salatut elämät -sarjan Ismo Laitelana tunnettu näyttelijä Esko Kovero, 65, aikoo mennä katsomaan jääkiekon MM-kisapeliä toukokuussa kotikaupungissaan Tampereella.

– Sain joululahjaksi yhden päivän lipun. Sitä päivää odotan, kun täällä (Nokia Arenassa) saa viettää koko päivän. Täällä on silloin kaikenlaista muutakin oheistoimintaa, Kovero kertoi MTV Uutisille.

Kovero on käynyt katsomassa MM-kisojen pelejä aiemminkin, jolloin hän sai lipun odottamattomalla tavalla. Kovero oli aikoinaan Turun kaupunginteatterissa töissä, kun MM-kisat järjestettiin Turussa. 

– Oli matsi Suomi-USA, joka oli myyty loppuun puolessatoista tunnissa. En saanut siihen lippuja. Minulla oli kuitenkin sellainen etiäinen, että menin hallille, jos saisin peruutuspaikan tai jopa mustan pörssin lipun, Kovero muisteli.

Lipun saaminen tuntui aluksi mahdottomalta, kunnes paikalle kurvasi bussi täynnä norjalaisia.

– En tiedä, miksi menin kysymään heiltä, onko heillä ylimääräistä lippua. He sanoivat, että hyvä, että tulin, kun heiltä juuri yksi joutui jäämään pois.

Kovero sai lipun, eikä edes joutunut maksamaan mitään, vaikka niin tarjoutuikin tekemään. Kaiken lisäksi Koveron paikka oli vielä juuri pelaaja-aition takana.

– Siinä sitten 13 000 ihmisen voimin hurrattiin Suomelle. Tosin jutulla oli itkuinen loppu, kun Suomi hävisi pelin niukasti. Kun 13 000 ihmistä on hiljaa hallissa, niin se on aika outo tunne, Kovero muisteli.

Katso jutun alussa olevalta videolta, miten Esko Kovero vastaa kysymykseen Tapparan ja Ilveksen kannattamisesta.

Hyppää alla olevalla videolla Esko Koveron mukaan hänelle tärkeisiin paikkoihin Tampereella! Miksi Kalevankankaan hautausmaa on Koverolle niin tärkeä paikka? Entä miksi näyttelijä sai aikoinaan jääkiekon MM-kisoihin lipun eräältä norjalaiselta?

Hyppää näyttelijä Esko Koveron matkaan Tampereella 13:05
Esko Kovero tutustuttaa sinut Tampereeseen!

Lue myös:

    Uusimmat