Esko Kovero koki yksinäisyyttä, kun hänen vastanäyttelijänsä oli tauolla sarjasta: "Perheenjäsen lähti pois"

4:42
Esko Kovero ja Pete Lattu kertovat ystävyydestään MTV Uutiset -juhlalivessä.

Tänään maanantaina 25.1. vietetään kansallista Salattujen elämien -päivää. MTV Uutisten juhlalivessä Esko Kovero muistelee aikaa, jolloin koki yksinäisyyttä sarjassa.

Salattujen elämien näyttelijät, sarjan fanit ja katsojat pääsevät tänään viettämään ensimmäistä kansallista Salatut elämät -päivää. 

MTV Uutisten juhlalivessä nähtiin näyttelijät Esko Kovero ja Pete Lattu, jotka ovat näytelleet jo vuosia isää ja poikaa.

Miesten välille on kehkeytynyt ystävyys ja he viettävät välillä myös vapaa-ajalla yhdessä aikaa. Kovero kertoo, että Pete Latun poistuminen sarjasta vuonna 2001 oli hänelle yllättävän kova paikka. 

– Kyllä se tottakai oli kova paikka, kun perheenjäsen lähti pois. Kyllä sitä silloin kaipasi. Silloin koin eräänlaista yksinäissyttä, mutta sitten kun Pete tuli takaisin, niin kyllä se oli juhlaa. 

Pete Lattu palasi Salkkareihin 10 vuoden tauon jälkeen vuonna 2011. Esko Kovero on puolestaan näytellyt sarjassa 22 vuoden ajan tauotta. 

Katso kaksikon koko haastattelu videolta!

Salatut elämät juhlistaa tänään ensimmäistä kansallista Salatut elämät -päivää. Salkkarit MTV3-kanalla arkisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja