Esko Eerikäinen onnitteli äitiään syntymäpäivänä vanhojen kuvamuistojen kera: "Meidän suhde on erityinen, välillä kummallinen"

Esko Eerikäinen joutui silmätikuksi lakattujen kynsien vuoksi 1:33
Esko Eerikäinen kertoo joutuneensa silmätikuksi lakattujen kynsiensä vuoksi.

Radiojuontaja Esko Eerikäisen äiti täytti vuosia. 

Radiojuontaja Esko Eerikäisen äiti Ana-Libia Eerikäinen täytti 78 vuotta. Eerikäinen onnitteli äitiään Instagramissa 2. kesäkuuta vanhojen kuvien kera. Kuvissa hänen äitinsä on eri ikäisenä ja yhdessä kuvassa nuoren Eerikäisen kanssa. 

– Hyvää syntymäpäivää. Äiti on äiti aina, 78 vuotta elämäniloa ja paljon hyviä neuvoja. Meidän suhde on erityinen, välillä kummallinen, mutta molemmat tiedetään, että rakkaus on vahva ja katkeamaton. Vaikka meitä revittiin erilleen, niin ollaan silti aina yhdessä. Rakastan sinua paljon, Eerikäinen kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eerikäinen on syntynyt Kolumbiassa. Jakamiensa otosten kolmannessa kuvassa hän on äitinsä kanssa. Hän on aiemmin kertonut olevansa kuvassa 12-vuotias ja lähdössä takaisin Suomeen ilman tietoa siitä, milloin näkisi perheensä uudelleen. Hänen isänsä oli kuollut paria kuukautta kuvanottoa aiemmin, ja hänen äitinsä yritti pitää kaiken kasassa.

Eerikäisellä on yhteinen Victoria-tytär ex-vaimonsa Martina Aitolehden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat