Esimakua suomalaisesta supersankarileffasta: Lihaksikas Renne Korppila pahiksen roolissa

Suomalaisesta supersankarielokuva Rendelistä on saatu esimakua.

Supersankari Rendelistä kertovan elokuvan virallinen teaser-video on julkaistu.

– Vihdoin pääsemme näyttämään pienen vilauksen siitä Rendelistä, jonka tulemme tuomaan valkokankaalle vuoden sisään, elokuvan ohjaaja ja hahmon luoja Jesse Haaja kertoo.

Reilun minuutin mittaisella videolla nähdään vilaukselta myös entinen radiojuontaja ja nykyisin personal trainerina toimiva Renne Korppila, jonka treenattu olemus pääsee oikeuksiinsa pahiksen roolissa.

Elokuvaa esiteltiin viime keväänä Cannesin filmijuhlilla, jossa solmittujen tuotanto- ja levityssopimusten myötä elokuvan budjetti nousi puolesta miljoonasta 1,3 miljoonaa euroon. 

– Kyllähän budjettimme kieltämättä toi mukanaan omat haasteensa koko projektiin, vaikka Suomen mittakaavassa tuo onkin kohtuullisen suuri. Elokuvan tekeminen Suomessa on kallista, varsinkin kun sen haluaa tehdä ammattilaisten kanssa. Valitsemamme genre myös luo tietynlaiset normit tekemiselle, toteaa Haaja.

Elokuvan toisen kuvausjakson kuvaukset käynnistyvät huhtikuussa. Sen jälkeen tuotosta lähdetään esittelemään jälleen Cannesiin. 

– Rendelin tarinaa on alusta alkaen lähdetty viemään kansainvälisille markkinoille. Vaikka elokuva puhutaankin pääosin suomeksi, niin uskon vahvasti sen kansainväliseen levitykseen. Kyselyitä on jo tullut mukavasti, ja konsepti kokonaisuudessaan tuntuu kiinnostavan ympäri maailmaa, sanoo Haaja.

Elokuvan on käsikirjoittanut Pekka Lehtosaari. Pääosissa nähdään muun muassa Aake Kalliala, Matti Onnismaa, Alina Tomnikov, Kris Gummerus, Rami Rusinen ja Renne Korppila.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja