Esikoistaan odottava Megan Fox: Aviomieheni on kohtaloni!

Megan Fox on varma siitä, että hänet ja aviopuoliso Brian Austin Green on tarkoitettu yhteen. Kaunotar vakuuttaa tienneensä asian jo ensi kohtaamisella.

Näyttelijä Megan Fox, 26, uskoo, että hänet ja aviomies, näyttelijä Brian Austin Green, 39, on tarkoitettu yhteen.

Kaunotar tapasi entisen Beverly Hills 90210 -tähden vuonna 2004, jolloin oli vain 18-vuotias. Fox kertoo tienneensä miehen olevan hänelle oikea – 12 vuoden ikäerosta huolimatta.

– Kun näin hänet ensimmäisen kerran, vatsassani lenteli perhosia. Kun hän puolihuolimattomasti koski minua, välillämme oli todella paljon sähköä. Minusta todella tuntuu, että hän on sielunkumppanini. Meidän on tarkoitettu elävän tämä vaihe elämästämme yhdessä, parin esikoista Fox kertoo.

Näyttelijät avioituivat Havaijilla vuonna 2010 lyhyen eron jälkeen. Fox kertoo myös miehensä lapsen, 10-vuotiaan Kassiuksen äitipuolena olon tekevän hänet erittäin iloiseksi.

– Monet asiat tekevät minut onnelliseksi. Mutta olen uskomattoman onnellinen, kun poikapuoleni kertoo minulle kuinka kaunis olen. Kun aloin seurustella Brianin kanssa, hänen poikansa oli vain kaksivuotias ja minä kahdeksantoista. Olen huolehtinut Kassiuksesta siitä lähtien kun hän oli kolme – se on osa elämääni, jota vain harvat minussa ymmärtävät. Rakastan äitipuolena oloa ja se pitää minut pystyssä silloin, kun muussa elämässäni ei ole mitään järkeä, Fox on kertonut Now-lehdelle.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja