Esikarsinnoissa seisovat aplodit saanut tanssiryhmä nähdään Talentin semifinaalissa – vakuuttuuko Jorma Uotinen jälleen?

2:04
Katso videolta tanssiryhmän vauhdikas esikarsintajakson esitys!

Talent Suomi -ohjelman toisessa semifinaalissa nähdään jälleen valovoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelmasta nähdään sunnuntaina 28.3. toinen semifinaalilähetys suorana Hämeenlinnan Verkatehtaalta.

Luvassa on upeita esityksiä ja koskettavia kohtaamisia, kun tähtituomareiden Krista Siegfridsin, Ernest Lawsonin,HP Parviaisen sekä Jorma Uotisen jatkoon valitsemat kyvyt esiintyvät ensimmäistä kertaa suorissa livelähetyksissä. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. 

Kuudessa ensimmäisessä jaksossa on nähty laaja kirjo erilaisia koe-esiintymisiä, joista yhteensä 21 on edennyt kolmeen suorana lähetyksenä nähtävään semifinaaliin.

Toisessa semifinaaleissa yleisön äänistä kilpailee muun muassa TR Urban Crew Kids, joka koostuu 11-12-vuotiaista tytöistä.

Tällä kokoonpanolla tytöt ovat tanssineet yhdessä reilu vuoden 1-2 kertaa viikossa. Tanssijat ovat hyviä kavereita keskenään ja tukevat toisiaan. Ryhmä hurmaa yleisön hymyllään ja iloisella tanssilla tuoden tyttöenergiaa lavalle.

Ryhmä on treenannut kovaa ja haluavat näyttää sen myös katsojille. Esikarsinnoissa yleisö osoitti tanssiryhmälle seisovat aplodit ja erityisesti tanssin legenda Jorma Uotinen osasi arvostaa tyttöjen meininkiä. Miten käy semifinaaleissa?

Voit äänestää suosikkiasi jatkoon! Äänestysohjeet löydät täältä!

Kustakin semifinaalista yleisö äänestää Talent Suomen huipentavaan finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit yhden. Jännittävässä finaalissa sunnuntaina 11.4. nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30 000 euron pääpalkinnosta.

Finaalin jälkeen sunnuntaina 18.4. Talent Suomi: Parhaat hetket -erikoisjaksossa nautitaan kahden viimeisimmän kauden tähtihetkistä.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja