Esiintymislavalle tuotiin koira kesken Käärijän festarikeikan – somessa kritisoidaan: "Artistilla pettänyt nyt pahasti arviointikyky"

Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista! 8:33
Katso myös: Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista

Käärijän keikalla nähtyä tempausta on kritisoitu somessa.

Artisti Käärijä esiintyi perjantaina 18. elokuuta Tapiola Festivaaleilla, joita juhlitaan tänä viikonloppuna Tapiolan Urheilupuistossa Espoossa. Artistin keikalla nähtiin yllätysvieras, kun lavalle tuotiin pieni koira kesken festariesityksen.

Käärijän keikoilta tutun Häärijän jakamassa somevideossa näkyy, miten Häärijä rullaluistelee esiintymislavalle koira sylissään ja vie sen Käärijän luo. Videolla Käärijä laskee mikrofoninsa, ottaa koiran syliinsä ja nostaa sen ilmaan yleisön nähtäväksi.

Käärijä jakoi tilanteesta napatun kuvan Instagram-tililleen. Artisti on kirjoittanut kuvan yhteyteen "Simba" legendaariseen Leijonakuningas-kohtaukseen viitaten. Postauksesta ei käy ilmi kenen kyseinen koira on.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Käärijän ja karvakaverin yhteiskuvan alle on jätetty ihastelevia kommentteja, mutta myös kritiikkiä. Osa kommentoijista kritisoi koiran tuomista lavalle ihmispaljouden eteen ja kovaan meluun.

– Koira ei kylläkään ole näyttelyesine, varsinkaan keikalla, kun jengi riehuu. En tykkää, yksi postausta kommentoinut henkilö kirjoittaa.

– En tiedä kenen koira on ja miksi se on lavalla. Kommenttien perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että kysymyksessä on keikka ja paikalla on paljon yleisöä, jotka epäilemättä ovat hurranneet, huutaneet ja taputtaneet kovaa, kun lavalle on tuotu koira ja se on nostettu ylös. Isot festarit ja keikat, ylipäätään suuret ihmismassat eivät ole koiran paikka. Tämä kyseinen koira näyttää todella stressaantuneelta ja pelokkaalta. Se, että omistaja sanoisi tämän olevan ok, ei tarkoita sitä että asia todella on (koiralle) niin. Ei näin. Pisteet laski isosti enkä kyllä jatkossa halua tulla enää keikoille, jos sinne pitää raahata eläimiä kärsimään, toinen raapustaa.

– Koiran paikka ei ole festareilla, saati lavalla. Artistilla pettänyt nyt pahasti arviointikyky kun vääntää vitsiä elävän olennon stressin kustannuksella. Kuten joku toinenkin kirjoitti niin koira näyttää ja taatusti on stressaantunut, ääni festareilla on aivan liian kova koiran kuulolle. Se että Käärijä vielä kannustaa tähän nostamalla koiran postaukseensa on erittäin ikävää, kolmas kommentoi.

Käärijä ei ole vastannut postauksensa kommenttikenttään jätettyihin, kritisoiviin viesteihin.

Lue myös:

    Uusimmat