Esapekka Lappi koki yllätyksen Hyundailla

Esapekka Lappi huokuu itseluottamusta ennen uuden MM-rallikauden alkua. Pieksämäkeläinen oli nopeasti sinut uuden autonsa kanssa.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
C Moressa!

Ruotsin MM-ralli 9.–12.2.

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lappi on tutustunut Hyundaihin ennen kauden alkua sekä lumella että asvaltilla. Samalla Lappi pääsi tutustumaan Hyundain tiimiin ja henkilökuntaan.

– Koko tiimi on toivottanut minut lämpimästi tervetulleeksi. Olen päässyt ajamaan pari päivää testiä i20 N Rally1 -hybridiautolla, ja oli positiivinen yllätys tuntea olonsa kotoisaksi autossa niin nopeasti, ihastelee Lappi.

Viime kaudella Lappi seurasi Hyundain edesottamuksia Toyotan haalareissa.

– Tuntuu, että olemme edellä tilannetta, jossa uskoin meidän olevan tässä vaiheessa. Minun pitää vielä antaa hieman lisää aikaa ymmärtääkseni autoa ja tiimiä enemmän, mutta olemme hyvissä asetelmissa ennen ensimmäistä rallia.

Kaikki 13 rallia urakoiva Lappi toivoo yltävänsä mahdollisimman korkealle sarjassa. Aivan jokaiseen ralliin Lappi ei kuitenkaan lähde taistelemaan voitosta.

– Täysi kausi tarkoittaa sitä, että pitää ajatella myös isoa kuvaa. Sarjassa on ralleja, joissa tiedän olevani todella vahva, ja mukaan mahtuu myös kisoja, joista minulla ei ole mitään kokemusta.

– Siitä tulee hieman haasteita, mutta kaiken kaikkiaan olen innoissani kalenterista. Vuodesta tulee mielenkiintoinen, sillä taistelemme todella kovia nimiä vastaan, Lappi tiedostaa.

Rallin MM-kausi käynnistyy ensi viikolla ikonisella Monte Carlon osakilpailulla.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja