Esa Lindell paljasti pakkiparinsa Leijonissa – ehtinyt tavata vasta puolet joukkueesta

Leijonien harjoitusten ympärillä riitti torstaina kuhinaa, kun Dallas Starsin tähtipuolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell liittyivät joukkueen harjoitusvahvuuteen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Keväällä 2019 Dallasin kanssa kuuden vuoden ja noin 35 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen solminut puolustajakolossi kuvaili päällimmäistä tunnetilaansa Leijoniin saavuttuaan innokkaaksi.

– Kiva olla paikan päällä. Oli hyvä käydä hikoilemassa. Helpottaa aikaeroon matkustamisen jälkeen, Lindell sanoi MTV Urheilulle ensimmäisen jääharjoituksen jälkeen. 

Lindell ei ole keskustellut pelaamisestaan Isoa-Britanniaa vastaan vielä valmennuksen kanssa, mutta on valmistautunut tositoimiin. Joukkueesta hän oli ehtinyt torstain alkuiltaan mennessä tavata noin puolet.

– Voittamaan tänne on tultu. Se on se tavoite ja vaatimustaso. Se on hienoa, että minut haluttiin mukaan. Kiinnostus oli suuri, kun kysyttiin.

– Painetta on aina. Kotikisat ehkä lisää sitä vähän, mutta itse en sitä sen enempää stressaa tai yritä ajatella. Tarkoitus on mennä pelaamaan sitä samaa peliä, se ei miksikään muutu.

Lindell kertoi, että hänen on määrä aloittaa "Aden" eli Atte Ohtamaan pakkiparina. Ohtamaa pelasi Ruotsi-ottelussa puolestaan Mikael Seppälän kanssa, joka taas harjoitteli torstaina Miro Heiskasen puolustajaparina.

Suomi ja Iso-Britannia kohtaavat perjantaina kello 16.20 alkavassa ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat