Leijonat-faneja ryöpytettiin Ruotsissa – "Kesyä"

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue hävisi Ruotsille MM-kisojen alkulohkon ottelussa keskiviikkona. Ruotsalaislehti Expressenin toimittajat Adam Johansson ja Philip Gadd antoivat kovasti kritiikkiä Leijonien kannattajien toiminnalle.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Ruotsi nousi Tampereen lohkon kärkeen kaatamalla Suomen 3-2-lukemin voittolaukauskisassa. Ottelua oli seuraamassa 11695 katsojaa ja erityisesti Leijonien fanien toiminta kiinnitti ruotsalaistoimittajien huomion.

– Suomen fanit olivat hiljaa suuren osan ottelusta, Gadd sanoi.

– Olen samaa mieltä. Puhuimme asiasta lehdistökatsomossa. Se oli suuressa osassa ottelua kesyä, ennen ottelua, sen aikana ja sen jälkeen. Ainoastaan Suomen maalien aikana äänitasot nousivat merkittävästi. Muuten olin pettynyt suomalaisfaneihin, koska olen kuullut puhuttavan Tampereella olevasta paineesta. Heikkoa, täytyy sanoa, Johansson totesi.

Suomen joukkue viettää torstaina välipäivää. Seuraava ottelu on luvassa perjantaina, kun Leijonat kohtaa Iso-Britannian kello 16.20. Ottelun ennakkostudio käynnistyy C Morella kello 15.30 ja MTV3 -kanavalla kello 16.00.

Lue myös:

    Uusimmat