Erotiikan oppeja Kama Sutrasta

Yksi tunnetuimmista erotiikan oppikirjoista on Kama Sutra, jonka alunperin kirjoitti Mallinaga Vatsyayana joskus 400 luvulla, mutta jonka ajatuksista voi toki ottaa opikseen tämänkin päivän eroottinen nautiskelija.

Vatsyayana oli todennnäköisesti kirjan kokoaja, eikä niinkään kirjoittaja, mutta hän on maininnut kyllä itse testanneensa kaikki kirjaan keräämänsä opit henkilökohtaisesti.

Keräsimme lukijoiden iloksi muutamia Kama Sutran kuudestakymmenestä neljästä mielihyvän perusopista. Kaikkien kuudenkymmenenneljän hallinta olisi kuulemma tärkeää asiansa tuntevalle kosijalle, mutta ehkä näistäkin on iloa!

Seksuaaliset roolit

Mies on voimakas ja dominoiva, kun nainen taas on arka ja heikko. Nämä ovat kahden sukupuolen luonnolliset roolit. Heidän erilaiset ja usein vastakkaiset luonteensa ovat merkittävässä roolissa heidän välisissään suhteissa. Mies on aggressiivinen ja hallitseva, nainen hento ja myöntyväinen.

Juuri tämä johtaa siihen, että mies hyökkää ja nainen hyväksyy sen ja voihkaisee vastaukseksi. Ääritapauksissaan tämä johtaa siihen, että intohimoinen mies saattaa itse asiassa nauttia naisen lyömisestä, vaikka saattaakin aiheuttaa hänelle vähän kipua, ja intohimoinen nainen voi nauttia iskujen saamisesta. Tämän hän viestittää miehelle sarjalla huokauksia ja voihkaisuja, läimäyksen tuntiessaan.

Toisinaan nainen saattaa laittaa luonnolliset taipumuksensa sivuun ja rohkaistuu vaihtamaan rooleja. Sukupuolten väliset roolit eivät ole kaikkialla samanlaisia ja onkin niin, että naisesta voi tulla kova ja päättäväinen vain joissain maissa ja vain joissain tilanteissa. Näin tapahtuessakin roolien vaihto on usein lyhytaikaista ja pian roolit palautuvat vanhoille paikoilleen.

Kun intohimo ottaa vallan

Suutelu on tärkeä osa rakastelua - aivan yhtä tärkeä, kuin mikä tahansa muu asia jota kaksi ihmistä voi tehdä toisilleen esileikin aikana, kuten raapiminen, läpsiminen ja pureminen tai mikä tahansa muu joka auttaa tarvittavan kiihottumisen saavuttamisessa.

Vatsyayanan mukaan, kun kaksi ihmistä on intohimon vallassa, ei ole väliä missä järjestyksessä nämä asiat tekee... rakkaus ei katso aikaa, järjestystä tai syytä näissä asioissa. Sääntöjä ei ole. Tärkeää on kuitenkin, ettei keskity liian pitkään samaan asiaan. Kaikki pitäisi tehdä hellästi, varovasti, hitaasti ja kohtuudella, kunnes riittävä luottamus on saavutettu eteenpäin jatkamiseksi. Kaikkea ei voi eikä pidä tehdä yhtäaikaa, vaan kaikki vuorollaan. Järjestystä, jossa asiat tulisi tehdä, kontrolloivat sekä halu että luottamus, ja niiden tulisi kasvaa samanaikaisesti. Jos näin tapahtuu, itsekontrolli ja kohtuuden tarve menettävät merkitystään, ja kestävä suhde halujen ja yhdynnän välillä tulee mahdolliseksi.

Koolla on merkitystä

Kun otetaan huomioon ihmisten henkilökohtaiset mieltymykset ja ominaisuudet, erilaisille pareille on olemassa erilaisia tapoja penetraatioon. Tavat riippuvat miehen ja naisen koosta, ja heidän sukupuolielintensä koosta. Naisia on kolmenlaisia: kauriita, tammoja ja norsuja. Miehet ovat jäniksiä, härkiä ja hevosia.

Onnistunein ja nautinnollisin liitto tulee siitä, että saman kokoiset parit ovat yhdessä - kauris jäniksen kanssa, tamma härän kanssa ja norsu hevosen kanssa. Jos epäsuhtaiset parit ovat yhdessä, heidän tulee hallita erityistekniikoita.

Esimerkiksi jos pienen vaginan omaava kauris-nainen on suhteessa ison peniksen omaavan hevos-miehen kanssa olisi hyvä, että seksiä harrastettaisiin asennossa, jossa naisen vagina on niin laajana kuin mahdollista. Tähän on olemassa kolme tapaa. Hän voi laskea päätään ja nostaa keskivartaloaan, hän voi nostaa reisiään ja levittää niitä tai hän voi venyttää reisiään taakse toisiaan kohti. Tätä asentoa kutsutaan Indraniksi ja sen voi oppia vain harjoittelemalla.

Toisaalta taas jos norsu-nainen, jolla on iso vagina, on suhteessa jänis-miehen kanssa, jolla on pieni penis, tulisi naisen valita asento, jossa hän voi supistaa elintään.

Kun nainen ja mies ovat saman kokoisia ei naisen tarvitse venyttää eikä supistaa elintään.

Miehen työ

Mitä tahansa tehdäänkin tarkoituksena tuottaa nautintoa naiselle, sitä pidetään miehen työnä. Esimerkiksi näin: kun nainen makaa sängyllä ja mies vangitsee hänen huomionsa hellillä sanoillaan, pitäisi miehen parhaansa mukaan pyrkiä puhumisen aikana riisumaan naiselta alusvaatteet. Jos nainen vastustelee, tulisi miehen syleillä häntä intohimoisesti ja peittää hänet suudelmiin.

Kun miehen penis on erektiossa, hänen pitäisi kosketella naista käsillään joka puolelta, hellästi ja hitaasti. Jos nainen on ujo ja jos pari on ensimmäistä kertaa yhdessä tällä tavoin, tulisi miehen pitää kättään naisen reisien välissä, sillä ujo nainen saattaa yrittää puristaa jalkojaan yhteen. Miehen tulisi myös laittaa kätensä naisen rinnoille, joita nainen saattaa yrittää peitellä omilla käsillään. Miehen tulisi helliä hänen hiuksiaan ja pidellä hänen leukaansa, kun hän suutelee naista. Nuori tyttö saattaa olla kaino ja sulkea silmänsä, mutta miehen pitäisi huomata, mitkä asiat tuottavat naiselle tyydytystä, erityisesti jos on kyseessä aikuinen nainen, jolla on jonkin verran kokemusta.

Huomaavainen rakastaja

Tavallinen mies keskittyy niihin asioihin, joista itse nauttii eniten rakastelun aikana, mutta huomaavainen rakastaja ottaa aina huomioon myös naisen tarpeet ja halut. Rakastajan tulee tuntea merkit siitä, että nainen nauttii asioista, joita hänelle tehdään, ja se, että hän saa tyydytystä rakastelusta. Hänen kehonsa rentoutuu, hän saattaa sulkea silmänsä ja hän todennäköisesti pyrkii halukkaasti tuomaan heidän sukupuolielimensä niin lähelle toisiaan kuin mahdollista.

Jos toisaalta taas hän ei nauti eikä saa tyydytystä, sekin pitäisi olla selvästi havaittavissa. Hän luultavasti ravistelee käsiään, hän on masentunut ja hän saattaa jopa purra ja potkia miestä osoittaakseen pettymyksensä. Hän luultavasti jatkaa liikkumista miehen tulemisen jälkeen vain sen merkiksi, että vaikka mies on saavuttanut kliimaksin, se ei suinkaan tarkoita, että hänkin olisi. Jos näin tapahtuu, miehen tulisi työntää sormiaan naisen vaginaan niin kauan, että nainen on valmis häntä varten ja vasta sitten, kun nainen on tyydytetty, heidän tulisi aloittaa täydellinen penetraatio.

Kunnioitus opetuksia kohtaan

Monitaitoinen kosija, joka käyttää Babhravyan mainitsemia Kaman 64 opetuksia, tulee aina nauttimaan parhaista naisista. Vaikka hän puhuisi arvovaltaisesti kaikista muista asioista, hän ei saa kunnioitusta oppineiden miesten seurassa, jos hän ei hallitse 64 eroottista taitoa. Taas oppimaton mies, joka ei tiedä muista asioista, mutta hallitsee hyvin 64 eroottisen tekniikan taitoa, saa nopeasti arvostusta ja nousee minkä tahansa yhteisön johtoon, olvatpa kyseessä sitten miehet tai naiset

Kuka voisi olla kunnioittamatta 64 opetusta, kun niitä pidetään näin suuressa arvossa niin rikkaiden kuin köyhienkin parissa? Taitojen hallitsijan rakkauselämästä tulee pian mitä korkealaatuisinta. Näitä taitoja ei kuitenkaan ole tarkoitettu käytettäväksi vain fyysisen tyydytyksen välineenä. 64 taitoa ovat tärkeydessään korkeimpia ja lisäävät varmasti eroottista lahjakkuutta kaikissa hänen elämässään olevissa naisissa: mukaan lukien hänen oma rakas vaimonsa, muiden vaimot ja hänelle tutut kurtisaanit.

Tekstit perustuvat Sir Richard Burtonin 1800-luvun lopulta olevaan käännökseen Vatsyayanan Kama Sutrasta sekä Anne Johnsonin kirjaan "The Concise Kama Sutra". Lainaukset Burtonin alkuperäistekstistä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat