Erostaan kertoneelle Heikki Paasoselle sataa tukea: "Tsemppiä ja uusia tuulia kohti"

Heikki Paasonen MTV:n haastattelussa Emma-gaalassa 1:34
Heikki Paasonen MTV:n haastattelussa vuoden 2017 Emma-gaalassa. Näin hän kommentoi käynnissä ollutta Putous-kautta jättäydyttyään itse pois ohjelmasta.

Heikki Paasonen erosi puolisostaan Anniina Puontista. 

Juontajana tunnettu Heikki Paasonen ilmoitti eilen maanantaina (8.6.) Instagram-tilillään eronneensa puolisostaan Anniina Puontista huhtikuussa. Samassa hän ilmoitti, ettei aio puhua asiasta enempää julkisuudessa. 

Suosikkijuontajalle on satanut tukea sosiaalisessa mediassa eronsa tiimoilta. Paasosen julkaisemaan eropäivitykseen on kommentoitu sankoin joukoin. 

– Ei kiva juttu. Kuitenkin Heikki jaksamista, nuo ovat aina tosi ikäviä uutisia ja kuluttavat pirusti sitä energiaa, mitä voisi hyödyntää jossain muualla, seuraaja kirjoittaa.

– Elämä jatkuu, toinen seuraajista tsemppaa.

– Elämä jatkuu! Eronkin jälkeen. Itestä kii. Ei kun tsemppii ja uusia tuulia kohti, kommenteissa lukee.

Myös julkisuudesta tutut henkilöt ovat antaneet tukensa Paasoselle eron keskellä. Olavi Uusivirta, Samu Haber, Anna Puu ja Mikko Leppilampi ovat kommentoineet päivitystä sydän-hymiöllä. 

Myös Puonti ilmoittti erosta omalle Instagram-tilillään

– Yhteen kuukauteen voi mahtua yksi maailmanloppu, avoero, muutto, pääsykokeet ja pari muuta pommia. Mutta tästäkin selvittiin!

Paasonen ja Puonti aloittivat seurustelun löydettyään toisensa vuonna 2015 deittisovellus Tinderin kautta. 

Paasonen on yksi Suomen tunnetuimmista juontajista. Hän on luotsannut useita suosittuja ohjelmia kuten Idols, Putous ja Voice of Finland.







Lue myös:

    Uusimmat