Ero terveen ja myrkyllisen parisuhteen välillä? Nuori nainen jakoi paljastavat tekstiviestit

Nuoren naisen jakamat kuvakaappaukset tekstiviestikeskusteluista poikkesivat merkittävällä tavalla toisistaan.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mikä on suurin virhe parisuhteissa.

18-vuotias May Larsen jakoi Twitterissä kaksi hyvin erilaista tekstiviestitse käymäänsä keskustelua. Toisen keskusteluista hän on käynyt ex-poikaystävänsä, toisen nykyisen poikaystävänsä kanssa.

Vaikka keskustelut on käyty samanlaisessa tilanteessa Larsenin viettäessä aikaa ystäviensä kanssa, miesten reaktiot poikkeavat toisistaan kuitenkin merkittävällä tavalla.

"Ero pojan ja miehen välillä", Larsen kuvaili keskusteluja.

"Yritä olla pettämättä"

Kun Larsen kertoi ex-poikaystävälleen olevansa ulkona ystäviensä kanssa, tämä kuittasi ilkeästi: "Vau, no pidäpä hauskaa. Kiitos paljon, kun kerroit minulle. Yritä olla pettämättä. Öitä." Larsenin ihmetellessä tylyä vastausta mies totesi lyhyesti: "Sanoin 'öitä'."

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Nykyisen kumppaninsa kanssa Larsenin kävi tyystin toisin. Kun nainen kertoi tälle olevansa juhlissa, mies totesi Larsenin voivan soittaa myöhemmin.

"Oletko varma?" nainen kysyi. Tähän poikaystävä vakuutti: "Tietysti, pidä hauskaa ja ilmoita, kun olet turvallisesti kotona. Rakastan sinua."

Aihe herätti keskustelua Twitterissä

Larsenin twiitistä on tykätty kymmeniä tuhansia kertoja, ja se herätti paljon keskustelua.

"Tuo on ero sellaisen välillä, joka luottaa, ja sellaisen, joka ei luota."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minun exäni syyllisti minua aina, jos menin ulos ilman häntä. Silti hän kävi ulkona ystäviensä kanssa jatkuvasti, enkä minä kertaakaan toiminut näin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni kuitenkin huomautti myös, että nainen olisi myös kohteliaisuudesta voinut ilmoittaa kummallekin miehistä etukäteen lähtevänsä ulos.

Lähteet: VT, Someecards, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat