Sketsihahmo Ansa Kynttilä on päässyt Roope Salmisen ihon alle: "Eiköhän se vielä pahemmaksi mene"

Putous-juontaja Roope Salminen on joutunut Ernest Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilän kuittailun kohteeksi ensimmäisissä Putous-jaksoissa.

Näyttelijä Ernest Lawsonin sketsihahmo, opettaja Ansa Kynttilä naljaili tylysti Putouksen yhdeksännen kauden toisessa jaksossa juontaja Roope Salmisen tämän musiikkiurasta.

– Älä koskaan anna kenenkään väittää, että se sinun tekemäsi räppi on vain aivotonta molotusta, jossa ei tarvita erityistä lahjakkuutta! Äläkä koskaan anna kenenkään sanoa, että sinä olet vain yhden hitin ihme, Ansa Kynttilä "tsemppasi" Salmista mahtipontisesti.

– Äläkä koskaan anna kenenkään väittää, että sinä olet pahinta, mitä suomalaiselle musiikille on tapahtunut sitten Martina Aitolehden joululevyn.

Roope Salminen kertoo MTV.fin haastattelussa, että Ansa Kynttilä pääsee historiallisesti hieman ihon alle.

– Sketsihahmot elävät omaa elämäänsä. Sanoivat he mitä sanoivat ja tekivät mitä tekivät, minun tehtäväni on olla heidän puolellaan, Salminen toteaa.

– Myönnän, että Ansa Kynttilän kohdalla hymy välillä hieman rakoilee. Ansalta tulee välillä sellaista tekstiä, että ikuinen positiivisuus on kyllä koetuksella.

Salminen kuitenkin koittaa pärjätä Ansan kanssa.

– Katsotaan, miten käy. Veikkaan, että viimeistä sanaa Ansalta ei olla vielä kuultu. Eiköhän se vielä pahemmaksi mene.

---

Putouksen yhdeksännen kauden livelähetysten yleisöliput on myyty jo loppuun, mutta Mikko Penttilä kertoo alla olevalla videolla, että kenraaliharjoituksiin on lippuja saatavilla.


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat