Roope Salminen saa osakseen pilkkaa Putouksen suorissa lähetyksissä – saako syyllinen kuulla vielä suorat sanat?

Putouksen juontaja Roope Salminen ei ole päässyt helpolla, kun sketsihahmo Ansa Kynttilä on ottanut hänet silmätikukseen suorissa lähetykseissä.

Ernest ”Erkku” Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilä on vitsaillut Putouksen yhdeksännellä kaudella juontaja Roope Salmisen kustannuksella. Erkku kertoo MTV.fi:n haastattelussa toivovansa, että Roope sanoo sketsihahmolle vielä suorat sanat.

– Toivon, että juontajahahmo Roope jossain vaiheessa saisi rohkeutta sanoa Ansalle suoraan, Erkku toteaa.

Lauantaina 10.2. nähdyssä Putouksen yhdeksännen kauden neljännessä jaksossa, Ansa Kynttilä kävi läpi peruskoulun kolmessa minuutissa. Jokaiseen osioon opettaja oli ottanut Roopen mukaan.

– Sinä, jos kuka tunnistat nollan. Aina, kun ajattelen nollaa, ajattelen sinua, sketsihahmo laukoi Roopeen viitaten.

Opettajana aiemmin itsekin työskennelleenä näyttelijänä Erkku kertoo tunnistavansa Ansa Kynttilän tyylin myös tosielämän ihmissuhteista.

– Tuo on tunnistettava piirre lasten ja aikuisten välillä, että aikuiset voivat sanoa mitä vaan lapsista ja sitten lapset eivät uskalla sanoa, koska heidän välillään on auktoriteettiero.

Tämä ei kuitenkaan tee käytöksestä vähääkään hyväksyttävämpää, ja Erkku toivookin Roopen vielä puuttuvan tilanteeseen.

– Toivon, että Roope pystyisi näyttämään esimerkkiä sellaisesta itsensä puolustamisesta ja nousemaan vastaan, Erkku toteaa.

Katso videolta Ernest Lawsonin taidonnäyte Ansa Kynttilän roolissa!

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat