Erja Häkkinen julkaisi kuvan vuosien takaa – poseeraa totisena kameralle: "Wau! Olet todella kaunis nainen!"

9:17
Erja Häkkinen kertoi maaliskuussa 2019, että kotona on edessä isoja muutoksia

Erja Häkkinen poseeraa vanhassa kuvassa hyvin tuimana.

F1-maailmanmestari Mika Häkkisen ex-vaimo Erja Häkkinen on ollut julkisuudessa jo vuosia. Hän viihtyy yhä Monacossa, jonne hän jäi asumaan avioeron jälkeen.

Häkkisten 15-vuotias tytär Aina käy edelleen koulua Monacossa, kun taas 20-vuotias Hugo lopetti juuri varusmiespalveluksen Suomessa.

Erja julkaisi someseuraajien iloksi kuvan Instagram-tilillään vuosien takaa, kun hän poseeraa totisena kameralle.

Kuvaan tuli runsaasti kommentteja.

– Kaunis kuva! Muistelen välillä itsekin hyviä vanhoja aikoja...

– Kaunis nainen.

– Wau! Olet todella kaunis nainen!

Erjan nykyinen kumppani Mika Karttunen ei kuitenkaan ole asettunut Monacoon, eikä Erja ole palannut Suomeen, vaikka pari on pitänyt yhtä jo yli kymmenen vuotta. Erja kertoi Anna-lehden haastattelussa avoimesti etäsuhteestaan ja sanoi, ettei yhdessä asuminen ole hänelle parisuhteen mittari.

Pari tutustui aikoinaan ensimmäisen kerran Erjan juontaman Miljonääri-Jussin kuvauksissa, mutta päätyi yksiin vasta vuosia myöhemmin, kun molemmat olivat eronneet tahoillaan.

– Emme ole koskaan viettäneet pitkää aikaa yhdessä. On aivan turha miettiä, millaista olisi, jos näkisimme toisemme koko ajan. Joko meillä olisivat asiat vielä paremmin, tai yhdessäolo alkaisi ärsyttää. Se on pelkkää jossittelua. Kun ei ole toisenlaisesta kokemusta, ei voi verrata, Erja sanoi haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja