Erikoiset pikkuhousut ihmetyttävät maailmalla – kiinnittävät taatusti huomion!

Ovatko nämä erikoiset alushousut uusi trendi Aasiassa?

Yksi tiukkojen housujen huono puoli naisille voi olla niin kutsuttu camel toe eli "kamelinvarvas". Moni nainen haluaakin mieluusti tehdä kaikkensa, että alapää pysyy nätisti piilossa eikä mikään pullota kiusallisella tavalla.

Maailmalla on kuitenkin uutisoitu erityislaatuisista alusvaatteista, joiden nimenomainen tarkoitus tuntuu olevan intiimialueiden korostaminen. Näissä alushousuissa on erityinen toppaus, joka saa kamelinvarpaan näkymään housujenkin alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daily Star -sivuston mukaan kyseessä ovat Japanissa kehitetyt alushousut, joita saa eri sävyissä. Metro-sivustolla puolestaan huomautetaan, että luultavasti alusvaatteet on alunperin tarkoitettu fetissikäyttöön. Ainakin AliExpress-verkkokaupassa alushousuja markkinoidaan miehille suunnattuina.

Teoria kuulostaa todennäköiseltä, sillä suurin osa naisista luultavasti mieluummin peittää intiimialueensa julkisilla paikoilla. Tätä helpottaakseen Cuchini-niminen yritys onkin puolestaan kehitellyt erillisen alasuojan, joka – päinvastoin kuin kamelinvarvas-housut – peittää alapään mahdolliset muodot, jotta mitään ei paista housujen läpi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olemme lopen kyllästyneitä siihen, miten miehet kiinnittävät huomiota näkyviin kamelinvarpaisiin ja päätimme, että jotain pitää tehdä, keksijät Christy Sugrue ja Kelly Heyniger kertovat Daily Starin mukaan.

Lähteet: Daily Star, Metro

***

1:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja