Erikoinen käänne Kanadan kolmoissurman ihmisjahdissa: Poliisi pysäytti veritöistä epäillyt nuoret jo viikko sitten, mutta kaksikko päästettiin matkoihinsa

Kolmesta murhasta epäillyt kanadalaisnuoret ovat olleet karkuteillä kolmen viikon ajan. BBC uutisoi nyt erikoisesta käänteestä nuorukaisten ihmisjahtiin liittyen. 

BBC:n mukaan kaksi paikalliskonstaapelia oli pysäyttänyt kaksikon liikenteessä noin viikko sitten, mutta päästänyt heidät sitten jatkamaan matkaa. Pysäytyksen syynä oli puhallutus.

Murhasta epäillyt Kam McLeod, 19, ja Bryer Schmegelsky, 18, eivät kuitenkaan vielä tuolloin olleet olleet julkisuudessa nimettyinä murhasta epäiltynä. 

Parivaljakon epäillään murhanneen professorin sekä nuoren pariskunnan. Heidän uskotaan olevan aseistettuja ja vaarallisia. Kaksikkoa on etsitty poliisin lisäksi armeijan avustuksella.

Kaksikon luultiin aluksi paenneen kohti Yukonin aluetta, mutta tällä hetkellä etsinnät kohdistuvat itä-Kanadaan. Heidän oletetaan paenneen Manitobaan.

Poliisi on saanut kaksikosta vihjeitä. Silminnäkijähavaintojen mukaan heidät on nähty muun muassa tonkimassa jäteastioita York Landingissa, missä asukkaita kehotettiin pysyttelemään sisätiloissa.

Lue myös:

    Uusimmat