Erikoinen halkio petti – näyttelijättären alapää paljastui

Näyttelijä Anna Fariksen halkio petti vastikään jättäen näyttelijättären äärimmäisen noloon tilanteeseen keskellä punaista mattoa.

Näyttelijä Anna Faris, 35, joutui äärimmäisen noloon tilanteeseen punaisella matolla, kun tuuli tempaisi hänen mekkonsa helman sivuun ja paljasti halkion kohdalta näyttelijättären alushousut.

Fariksen kirkkaanpunaisen klassisen pitkän iltapuvun erikoinen yksityiskohta koitui näyttelijättären kohtaloksi. Luultavasti Fariksen tavoite ei ollut kiinnittää näyttävällä mekolla huomiota paljastelun vuoksi.

The Dictator -elokuvan maailman ensi-iltaan saapunut Faris ei varmasti olisi etukäteen uskonut, että hänen punaisen mekkonsa halkio saattaa hänet vielä äärimmäisen noloon tilanteeseen. Faris ei luultavasti valitse ylleen enää mekkoa, jossa on syvään uurrettu halkio – ainakaan tuulisena päivänä.

Anna Faris ei ollut juhlien ainoa kaunotar, joka oli valinnut ylleen mekon, jossa on näyttävä halkio. Myös televisiopersoona Jessica Wright ja näyttelijä Emily Head näyttäytyivät juhlissa mekoissa, joiden halkiot olivat huimat. Toisin kuin Faris, Wright ja Head selviytyivät illasta vilauttelematta.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Maailmantähtien halkiot ovat pettäneet pahasti aiemminkin:

MTV3/Helmi

Kuvat: James Whatling / Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja