Erika Vikman tunnustautui Baywatch-faniksi – someseuraaja havaitsi heti yhdennäköisyyden kulttisarjan tähteen

8:19
Erika Vikmanin Cicciolina-hitti herätti myös ärtymystä - artistilta napakka vastaus ärsyyntyneille

Erika Vikman kertoi Instagramissa fanittavansa Baywatchia ja eräs fani huomasi nopeasti laulajan muistuttavan erästä sarjan tähdistä.

Laulaja Erika Vikman julkaisi hiljattain Instagramissa otoksen, jossa hän poseeraa kirkkaanpunaisessa asussa. Kuvatekstissä Cicciolina-jättihitistään ja räväkästä pukeutumisestaan tunnettu Vikman kertoi, mistä hän imee vaikutteita.

– Tyyli-ikoni Pamela Anderson ja lempisarja Baywatch, Vikman kirjoitti.

Näyttävä povipommi Anderson tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi juuri Baywatch-sarjasta ja punaisesta uimapuvustaan 1990-luvulla.

Eräs Vikmanin seuraajista kuitenkin havaitsi artistin muistuttavan kovasti erästä toista sarjassa nähtyä vaaleaverikköä.

– Näytät kyllä paljon Baywatchin Erika Eleniakilta, tarkkasilmäinen seuraaja huomasi.

Vikman vaikutti ilahtuneen vertauksesta kaimaansa.

– Wow, hän on kuuma, hän vastasi liekkiemojin kera.

51-vuotias Erika Eleniak sai hengenpelastaja Shauni McClainina roolin Baywatchista ponnahdettuaan ensin julkisuuteen poseerattuaan Playboy-lehden keskiaukeamalla. Jätettyään sarjan vuonna 1996, hän on tehnyt rooleja myös muutamissa elokuvissa ja tv-sarjoissa sekä luonut uraa myös valokuvamallina.

– Ihmiset eivät myöskään aina muista, ettemme vaan näytelleet uimapuvut yllämme. Meidän tuli juosta, uida ja näytellä. Kun ylläsi on niin rohkea ja avonainen vaate, ei se ole aina helppoa. Mutta välillä kyllä harmittelen, ettei minulla ole omaa pukuani enää tallessa, hän muisteli elokuussa 2020 Baywatch-vuosiaan Ilta-Sanomien haastattelussa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja