Erika Vikman muistelee hetkeä, kun tapasi miesystävänsä – Töllötuomarit: "Se on varmasti ollut tälle miehelle aika kova pala"

Erika Vikman muistelee hetkeä, kun tapasi miesystävänsä enimmäisen kerran – Töllötuomarit: "Hänestä nähdään ihan uusi puoli" 2:50
Töllötuomarit pohtivat, kuinka haastellista mahtaa olla laittaa itsensä deittimarkkinoille julkisuuden henkilönä.

Töllötuomarit summaavat uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden ensimmäisen jakson. Kaksikon mielestä Vikmanista nähdään sarjassa täysin uusi puoli. 

Maria Veitolavierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelmansa ensimmäisessä jaksossa Erika Vikmanin luona ja yökyläilyn aikana puhutaan muun muassa Vikmanin parisuhteesta. Ohjelman uusi kausi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 8. helmikuuta kello 21. 

Töllötuomarit kertovat, että Vikmanista nähdään jaksossa täysin uusi, herkempi puoli. 

– Tämä on todella mielenkiintoista, koska Erika Vikman on ollut aikoinaan Dannyn kanssa tässä samaisessa ohjelmassa. Nyt Erika Vikman pääsee itse ääneen ja on se päätähti, Töllötuomareista tuttu toimittaja Katja Lintunen kertoo. 

Vikman on aiemmin kertonut seurustelevansa länsisuomalaisen lääkärin kanssa. Jaksossa nähdään kohtaus, jossa Veitola tiedustelee, kumpi heistä teki aloitteen kohti parisuhdetta. Vikman kertoo, että aloite tuli häneltä. Sitä ennen he olivat vain viestitelleet Tinderissä. 

– Yhtenä viikonloppuna keikkani olivat peruttu jonkun minusta riippumattoman syyn takia. Ajattelin sitten, että mitä jos lähtisin sinne. Otin koiran mukaani ja lähdin junalla sinne, Vikman muistelee. 

Töllötuomarit pohtivat, kuinka haastellista mahtaa olla laittaa itsensä deittimarkkinoille julkisuuden henkilönä. 

– Kun hän on mennyt Tinderiin, niin varmasti moni on kysellyt, että oletko muka oikeasti Erika, Utula pohtii. 

– Ja varmasti se on ollut tälle miehellekin aika kova pala pohtia sitä, että lähteekö näin tunnetun ihmisen matkaan. Hän on varmasti joutunut miettimään sitä, että jos olen yhdessä Erika Vikmanin kanssa, niin tästä tulee aika julkista, Utula jatkaa.

Katso videolta, miten Töllötuomarit summaavat jakson!

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat