Mainos

Epätoivoinen viesti pahvilaatikon kyljessä pelasti vankina pidetyn vaimon ja pienen lapsen Yhdysvalloissa

Aviomiehensä pahoinpitelemä ja vankina pitämä vaimo kirjoitti pakettiin "Call 911", ja se pelasti sekä hänet että eristettynä olleen 3-vuotiaan lapsen talosta Missourissa, Yhdysvalloissa. Tapauksesta kertoo CNN verkkosivuillaan.

UPS-lähettipalvelu oli hakemassa talosta pakettia, kun naisen onnistui kirjoittamaan avunpyyntönsä miehensä huomaamatta. Lähetti hälytti poliisit paikalle.

Viranomaisten mukaan 33-vuotias aviomies oli kieltänyt vaimoaan poistumasta kotoa, pahoinpidellyt häntä ja käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväksi.

Nainen kertoi miehen uhanneen tappaa hänet ja lopulta itsensä, kun UPS-lähetti tuli taloon. Mies käski vaimon puhua lähetille ja osoitti tätä samalla aseella. Paineisesta tilanteesta huolimatta nainen oli onnistunut kirjoittamaan avunpyyntönsä pakettiin.

Mies ei vastustellut kiinniottoa poliisien saapuessa paikalle.

Perheen 3-vuotias lapsi oli eristetty makuuhuoneeseen, eikä hän viranomaisten mukaan ollut saanut vettä tai ruokaa 15 tuntiin.

Mies on saanut syytteet muun muassa pahoinpitelystä, seksuaalisesta väkivallasta, laittoman aseen hallussa pidosta ja lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.