Epäselvyys vuokranmaksussa ajoi pahoinpitelyyn keskellä kirkasta päivää Turengissa

Hämeen poliisi sai setviä viikonlopun aluksi rattijuopumuksia, pahoinpitelyjä ja kaahailuja.

Eilen Janakkalan Turengissa pahoinpideltiin miestä keskellä päivää linja-autoasemalla. Poliisi tavoitti pahoinpitelijän, 37-vuotiaan hämeenlinnalaismiehen teon jälkeen. Poliisi selvitti, että pahoinpitelijän syynä olivat vuokrasuhteen päättymisen ehdot. Pahoinpitelijä toimi uhrin, 54-vuotiaan miehen vuokranantajana.

Poliisi tavoitti eilen iltapäivällä Hämeenlinnan Nummen kaupunginosasta autoa ajaneen naisen, joka puhalsi yli 2,5 promillen lukemat. 56-vuotiasta naista epäillään törkeän rattijuopumuksen ohella myös liikennerikkomuksesta, koska hänen auto oli valunut risteyksessä takana olevaan autoon. Nainen käytettiin verikokeessa ja määrättiin ajokieltoon.

Heinolan Lusista poliisi tavoitti melkoita vauhtia pohjoiseen kiitäneen autoilijan. Mies kiihdytti autonsa lentokoneiden varalaskusuoralla 163 kilometrin tuntinopeuteen, kun alueella oli satasen nopeusrajoitus. Poliisin tiedotteen mukaan kuljettajan, nuorehkon kouvolalaismiehen mielestä nopeudesrajoituksista ei tarvinnut välittää liukkaasta kelistä huolimatta. Mies oli yksin autossaan, mutta muu liikenne oli tapahtuma-aikaan vilkas. Mies määrättiin tapahtumapaikalla ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat