Mainos

Epäily törkeästä teosta lentokoneessa: Mies työnsi kätensä nukkuvan naisen housuihin – oma vaimo istui vieressä

34-vuotiaan miehen syytetään kopeloineen nukkuvaa naista Yhdysvaltojen sisäisellä lennolla keskiviikkona. Mies vangittiin oikeudenkäynnin jälkeen Michiganissa Yhdysvalloissa torstaina. Asiasta uutisoi Washington Post.

Prabhu Ramamoorthyn, 34, syytetään ahdistelleen vieressään istunutta 22-vuotiasta naista Spirit Airlinesin lennolla Las Vegasista Detroitiin torstaina.

Viranomaisten mukaan uhri kertoi heränneensä housujensa ja paitansa napit avattuina, Ramamoorthyn käsi housuissaan. Uhri oli ikkunapaikalla, Ramamoorthy hänen vieressään ja seuraavalla paikalla tämän vaimo. Ramamoorthy keskeytti kopeloinnin, kun uhri heräsi.

Kaksi lentohenkilökunnan jäsentä kertoi viranomaisille uhrin ilmoittaneen tapauksesta itkuisena kello 5.30, 40 minuuttia ennen laskeutumista. Uhrin paita oli avonainen ja housujen napit auki.

Ramamoorthy pidätettiin koneen laskeuduttua. Viranomaisille antamassaan selvityksessä mies kiisti teon: hän sanoi ottaneensa pillerin ja vaipuneensa syvään uneen. Ramamoorthy sanoi kuulleensa myöhemmin vaimoltaan, että uhri nukkui hänen polviaan vasten. Vaimo antoi vastaavanlaisen lausunnon.

Syyttäjän mukaan tarinassa oli kuitenkin ristiriitoja, ja Ramamoorthy asetettiin tutkintavankeuteen. Sekä Ramamoorthy että tämän vaimo ovat Intian kansalaisia, jotka oleskelevat Yhdysvalloissa tilapäisellä viisumilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.