Entiseltä Fifa-tuomarilta kohahduttava paljastus: Hotellihuone täytetty kaviaarilla pelin alla – "Sanoin apureilleni, että voitte ottaa vain yhden"

Entinen kansainvälinen jalkapallotuomari Eduardo Iturralde González paljastaa kokeneensa urallaan tilanteen, jossa hänen hotellihuoneensa oli täytetty kaviaarilla ennen jalkapallo-ottelua Ukrainan Kiovassa. Kaviaari on arvostetuimpia ja kalleimpia kulinaarisia herkkuja.

– Minulle annettiin hotellihuone, joka oli suurempi kuin kotini. Näin kaviaaritölkkejä kaikkialla huoneessa – tyynyjen alla, jääkaapissa, kylpyhuoneessa... Sanoin apureilleni (avustavat erotuomarit), että voitte ottaa vain yhden, González kertoi Cadena Serin mukaan.

González tuomitsi Fifa-erotuomarina kansainvälisiä otteluita 1998–2012 ja koki kyseisen tilanteen joitain vuosia kuuluisan minkkiturkkiepisodin jälkeen. Vuonna 1995 Dynamo Kiova yritti nimittäin lahjoa Gonzálezin espanjalaismaanmiehen, erotuomari López Nieton, ennen Mestarien liigan ottelua kreikkalaista Panathinaikosia vastaan. López Nietolle tarjottiin minkkiturkkeja ja suurta summaa rahaa.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa rankaisi Dynamoa ja sulki seuran kahdeksi vuodeksi pois järjestämistään kilpailuista.

Lue myös:

    Uusimmat