Ensitreffit-aviomiehet tapaavat toisensa! Tuomas avautuu väleistään Emmaan: "Meillä on kaverillinen meininki, lempi ei leisku"

1:12
Tuomas kertoo rehellisesti tunteistaan: "Meillä on tällä hetkellä Emman kanssa kaverillinen meininki, lempi ei ole leiskunut"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman illan jaksossa ohjelmassa mukana olevat aviomiehet tapaavat toisensa ja saavat kertoa omasta kokemuksestaan.

Joensuulaiset Emma ja Tuomas saapuvat Helsinkiin ja pääsevät tapaamaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa myös muut tämän kauden osallistujat. Asiantuntija Marianna Stolbow kutsuu vaimot tapaamaan toisensa ja Kari Kanala puolestaan aviomiehet. Kyyneleet virtaavat ja nauru raikaa, kun osallistujat näkevät ensi kertaa toisensa ja hääkuvansa. 

Tuomas kertoo toisille miehille avoimesti hänen ja Emman väleistä ja tuntemuksista. 

– Häämatka oli meillä mitä oli. Yksi neljäsosa tapeltiin. Meillä on tällä hetkellä Emman kanssa kaverillinen meininki, lempi ei ole leiskunut, Tuomas kertoo.

Hän pohtii kameralle, että hänen ja muiden miesten kokemuksissa oli melkoinen ero. 

– Oli aika jännä kuulla sitä hehkutusta. Minä vain kerroin, mikä on meidän meininki. Siinä oli melkoinen sävy ero verrattuna näihin muihin, Tuomas pohtii. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja