Ensitreffit-asiantuntija puuttuu Veran piikittelevään tyyliin puhua – antaa Matille kullanarvoisen ohjeen

2:20
Katso videolta, kuinka asiantuntija Essi Vauras ottaa puheeksi Veran piikittelevän tyylin puhua Matille.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa parit osallistuvat viimeiselle rakkauskorjaamolle. Asiantuntija Essi Vauras puuttuu Veran piikittelevään tyyliin puhua ja antaa Matille kultaisen neuvon. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Matti ja Vera osallistuvat viimeiselle rakkauskorjaamolle. Pariskunta pääsee puimaan suhdettaan yhdessä asiantuntijoiden Heikki Harjun ja Essi Vauraksen kanssa. 

Vauras ottaa puheeksi Veran piikittelevän tyylin puhua Matille. Viime jaksossa Vera huomautti Matille muun muassa tämän ulkonäöstä. Matti sai kuulla myös siitä, että hän haisee hielle ja nuuskalle. 

– Jos se tuntuu pahalta tai jos se jossain kohtaa menee vähän liian syvälle, niin sinä voit opetella sanomaan, että nyt vähän osui tai nyt meni pikkuisen liian syvälle. Sinun ei tarvitse ottaa vastaan kaikkea, mikä tuntuu sinusta pahalta, Vauras neuvoo. 

Vera kertoo, että tiedostaa oman piikittelevän tyylinsä. 

– Minulla on vähän sellainen huumori, mutta toisaalta saatan välillä huomautella jostain ikävistä asioista. Hirveän harvoin Matti on sanonut, että nyt menee liian pitkälle, Vera sanoo. 

Matti kertoo, että hänelle on vaikeaa välillä kertoa omista tunteistaan tai puuttua hänelle kohdistettuun arvosteluun. 

– Väillä tuntuu siltä, että ikävät kommentit on vain helpompi sivuuttaa kuin jäädä vellomaan niihin, Matti toteaa. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja