Mainos

Ensitreffit alttarilla -parin ero hätkähdytti sosiaalisessa mediassa

Eilen keskiviikkona uutisoitiin, että ensimmäisellä Ensitreffit alttarilla -kaudella avioituneet Miia ja Olli ovat päättäneet erota. Erouutinen herätti sosiaalisessa mediassa paljon tunteita.

Lukuisat suomalaiset seurasivat Miian ja Ollin suhteen alkutaivalta Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella. Pari avioitui kesällä 2014, jonka jälkeen ohjelmassa nähtiin sekä hyviä että huonojakin hetkiä.

Miia ja Olli kertoivat MTV:lle, että eropäätös syntyi kesän aikana ja he ovat muuttamassa erilleen ja aikovat myös hakea avioeroa.

Parin ero on herättänyt paljon harmia sosiaalisessa mediassa. Lue alta millaista keskustelua ero sai aikaan esimerkiksi AVAn ja MTV:n Facebookissa: 

”Voi ei! Olitte ihana pari.”

Voi harmi...Olitte niin hyvänoloinen pari... Tykkäsin teistä!!!”

”Nykyään ihmiset erovat heti kun arki tulee vastaan tai joku isompi vastoinkäyminen.. Kyllä ensin pitää miettiä mikä on suhteessa hyvää ja mikä ei.. Mennä juttelemaan ammatti-ihmisen kanssa voiko suhteen pelastaa ynnä muuta sellaista.. Mutta ei.. Nykyään otetaan heti erokortti eteen, eikä haluta edes yrittää...On se harmi.”

”Surullista nimimerkki aviossa 37 vuotta” 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi alkaa AVAlla 1.9. kello 21.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.