Ensitreffit alttarilla -Oskarilta koskettava toive tulevalle vaimolle: "Haluaisin olla sellainen, joka..."

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioliiton solmiva Oskari toivoo, että hän löytäisi ohjelman kautta kumppanin, joka hyväksyy hänet omana itsenään – kaikkine puutteineen.

Oskari kertoo avoimesti toiveistaan tulevalle avioliitolleen. Hän kertoo toivovansa heti aluksi tulevansa hyväksytyksi kaikkine puutteinensa.

– Kaikki varmaan haluaisivat olla täydellisiä aviopuolisoita, mutta minä ehkä haluaisin olla sellainen, joka voi olla ihan oma itsensä ja täydellinen niiden omien puutteidensa kanssa, hän huokaa.

Oskari toivoo parisuhdetta, jossa molemmat saavat olla sellaisia kuin ovat, ja jossa keskusteluyhteys on alusta asti avoin. Hän pelkää heikkoutensa aviopuolisona olevan se, että hän sanoo helposti moneen suuntaan kyllä ja onnistuu siten täyttämään kalenterinsa menoilla. Hän on myös hitaasti avautuva, eikä uskalla heti paljastaa kaikkia puoliaan uudelle ihmiselle.

Ensitreffit alttarilla AVAlla ja mtv-palvelussa alkaen 3.9. klo 21

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja