Ensitreffeistä vasta viisi päivää – koronavirus sai ballerinan muuttamaan yhteen tuoreen deitin kanssa: "Tähän mennessä on mennyt hienosti"

4:11
Videolla lasten neuvoja treffailuun.

Newyorkilainen ballerina löi hynttyyt yhteen tuoreen deittinsä kanssa, kun takana oli vasta kahdet treffit.

Ballerina Carrie Lee Riggins vastasi myöntävästi, kun mies, jonka kanssa hän oli käynyt vasta kaksilla treffeillä, pyysi häntä muuttamaan luokseen. Syy nopeaan yhteenmuuttoon piili koronapandemiassa.

39-vuotias newyorkilainen kertoo Marie Claire -lehdelle pohtineensa vastausta tovin, mutta päätti ottaa riskin ja muuttaa miehen asuntoon Mysticiin, Connecticutiin kissansa ja kahdeksi viikoksi riittävän vaatekerraston kanssa.

Carriella ja hänen "Mikeksi" kutsumallaan miehellä on asunnossa omat makuuhuoneet ja omat kylphuoneet, miehen tilat löytyvät yläkerrasta, Carrien alakerrasta. Romantiikkaa löytyy.

– Minä teen naisjuttuni ja hän tekee miehiset juttunsa, ja sitten tapaamme, Black Swan -elokuvassakin vilahtanut nainen toteaa salaperäisesti.

– Tähän mennessä on mennyt hienosti.

Erikoinen rakkaustarina sai alkunsa helmikuun puolivälissä, kun pari tapasi Bumble-deittisovelluksen kautta.

Pari tapasi loppujen lopuksi maaliskuun 7. päivänä, kun he kävivät lounalla ja kävelyllä. Treffit sujuivat niin hyvin, että pari suuntasi vielä illallisellekin.

Muutamaa päivää myöhemmin Carrie vieraili Miken asunnolla ja tajusi yllätyksekseen, että yksi hänen läheisimmistä ystävistään asui vain parin asunnon päässä miehestä. Pian tämän jälkeen Carrie alkoi kuitenkin ymmärtää koronaviruksen leviämisen vakavuuden. Pöpöjä pelkäävä Carrie alkoi ahdistua tilanteesta.

– Tajusin todella sinä päivänä, kuinka turvaton kaupungista oli tulossa.

Yhteenmuutto viisi päivää treffeistä

Carrie jutteli tilanteesta Miken kanssa puhelimessa, ja silloin mies ehdotti, että Carrie muuttaisi hänen luokseen. Pari voisi näin viettää karanteenia yhdessä. Maaliskuun 12. päivänä Carrie ja Jack-kissa saapuivat asunnolle kantamuksineen. Vain viisi päivää ensimmäisten treffien jälkeen.

Tuoreen pariskunnan yhdessäolo on sujunut mutkattomasti. Alkuun Mike kävi vielä toimistollaan, joten Carrie saattoi tehdä baletti- ja joogaharjoituksiaan olohuoneessa keskeytyksettä. Miken siirryttyä etätöihin Carrie on siirtynyt tekemään harjoitukset alakertaan, jotta ei häiritsisi miestä. Mike on lisäksi asentanut kuntopyöränsä Carrien käyttöön, jotta hän voi purkaa energiaansa.

– Emme ole toisissamme kiinni jatkuvasti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aika näyttää, miten käy

Carrie hoitaa osansa kotitöistä, ja vaatteitakin hän on käynyt hakemassa jo lisää. Mitä tulee tulevaisuuteen, sen saa nähdä. Carrie ei ole koskaan ollut naimisissa, mutta kihloissa peräti kahdeksan vuotta.

– En halua tehdä samaa virhettä, että jäisin väärään tilanteeseen niin pitkäksi aikaa, Carrie kertoo.

Jos yhteiskaranteeni ei sujuisikaan, Carries voisi palata kotiinsa tai muuttaa samassa taloyhtiössä asuvalle ystävälleen.

Toistaiseksi arjen romantiikkaa riittää. Eräänä päivänä Mike kävi ruokakaupassa, mutta pyysi anteeksi, ettei onnistunut tuomaan tyttöystävälleen kukkia. Tärkeysjärjestys on kuitenkin Carriellekin nykytilanteessa toisenlainen.

"Se ei haittaa, toit minulle vessapaperia", Carrie kuittasi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja