Ensimmäinen video julki! Näin Köpi Kallio heittäytyy Putous-sketseihin

1:45
Katso esimakua Putouksesta! Näin Köpi Kallio heittäytyy eri rooleihin.

Putouksen uusi kausi starttaa lauantaina 21. tammikuuta. Nyt julkaistulla videolla nähdään esimakua tulevasta kaudesta ja otteita radiopersoonana tunnetun Köpi Kallion heittäytymisestä eri rooleihin.

Putouksen uusi kausi on nurkan takana. Mukaan hyppää tällä kertaa sekä vanhoja Putous-konkareita että joukko ohjelmassa debytoivia uusia tähtiä. Viime kaudelta tutun Aku Sipolan ja kaksinkertaisen sketsihahmo-voittaja Mikko Töyssyn lisäksi sinipaitoihin pukeutuvat uudet putouslaiset Köpi Kallio, Joonas Kääriäinen, Linda Wiklund ja Ushma Olava

Ohjelman 15. kausi on sekoitus uutta ja vanhaa. Tuttujen ohjelmaosioiden ohella nähdään yllätyksiä ja tartutaan ajankohtaisiin uutisiin ja ilmiöihin. Kauden kruunaa järjestyksessään 15. sketsihahmokilpailu, jossa katsojille esitellään kavalkadi uusia hahmoja ja hokemia. 

Kaudella uuden aluevaltauksen tekee muun muassa Köpi Kallio, joka tunnetaan radiopersoonana. Nyt julkaistulla videolla nähdään, kuinka Kallio suoriutuu näyttelijän työstä. Mies heittäytyy muun muassa Pirkka-Pekka Peteliuksen legendaariseksi James Potkukelkka -hahmoksi. Katso video!

Putous alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaina 21.1. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja