Ensimmäinen pystymallinen maksukortti lanseerataan Suomessa – tältä uusi kortti näyttää

3:50
MTV Uutiset Live esitteli uuden kortin maanantaina.

Lähes neljän miljoonan suomalaisen lompakosta löytyy vihreä S-Etukortti. Pian koetaan täydellinen muutos tämän tutun kortin ulkonäössä, kun uusi ilme lanseerataan. Kortista tulee pystymallinen.

S-ryhmä kertoo, että maailman muuttuessa myös korttien on aika muuttua mukana.

​​​​​​​Aiemmin maksupäätteissä viilattiin magneettiraitaa, joten vaakamallinen kortti oli looginen. Nyt kun maksaminen tapahtuu joko sirulla tai lähimaksuna, on pystymallinen kortti kätevämpi. Myös verkko-ostaminen yleistyy koko ajan, joten S-ryhmässä haluttiin luoda uuden digiajan maksukortin.

Uudessa S-Etukortti Visassa korttinumero on jaoteltu neljän numeron sarjoihin allekkain, mikä helpottaa numeron hahmottamista ja syöttämistä verkko-ostoksia tehdessä. Uusi pystymallinen kortti istuu paremmin myös esimerkiksi kännykkäkuoren taskuun, missä monet korttia säilyttävät.

S-ryhmän asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa, että pystymalliset kortit tulevat jäädäkseen.

– Kaikki uudet kortit, joita asiakkaille tulee ovat kesän ja alkusyksyn jälkeen pystymallisia. Kolmen–neljän vuoden päästä kaikki korttimme ovat pystymallia, Malmirae kertoi.

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja