Mainos

Ensimmäinen pystymallinen maksukortti lanseerataan Suomessa – tältä uusi kortti näyttää

3:50
MTV Uutiset Live esitteli uuden kortin maanantaina.

Lähes neljän miljoonan suomalaisen lompakosta löytyy vihreä S-Etukortti. Pian koetaan täydellinen muutos tämän tutun kortin ulkonäössä, kun uusi ilme lanseerataan. Kortista tulee pystymallinen.

S-ryhmä kertoo, että maailman muuttuessa myös korttien on aika muuttua mukana.

​​​​​​​Aiemmin maksupäätteissä viilattiin magneettiraitaa, joten vaakamallinen kortti oli looginen. Nyt kun maksaminen tapahtuu joko sirulla tai lähimaksuna, on pystymallinen kortti kätevämpi. Myös verkko-ostaminen yleistyy koko ajan, joten S-ryhmässä haluttiin luoda uuden digiajan maksukortin.

Uudessa S-Etukortti Visassa korttinumero on jaoteltu neljän numeron sarjoihin allekkain, mikä helpottaa numeron hahmottamista ja syöttämistä verkko-ostoksia tehdessä. Uusi pystymallinen kortti istuu paremmin myös esimerkiksi kännykkäkuoren taskuun, missä monet korttia säilyttävät.

S-ryhmän asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa, että pystymalliset kortit tulevat jäädäkseen.

– Kaikki uudet kortit, joita asiakkaille tulee ovat kesän ja alkusyksyn jälkeen pystymallisia. Kolmen–neljän vuoden päästä kaikki korttimme ovat pystymallia, Malmirae kertoi.

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja