Ensimmäinen kuva Bruce Jenneristä naisena julki – Twitter-ennätys heti rikki

Entinen olympiavoittaja korjasi sukupuolensa miehestä naiseksi. Hänet tunnetaan tästä lähtien nimellä Caitlyn.

Tosi-tv-perhe Kardashianien entinen isäpuoli, kymmenottelussa olympiakultaa 1970-luvulla voittanut Bruce Jenner poseeraa Vanity Fair -lehden kannessa ensimmäistä kertaa naisena.

Jenner tullaan tästä lähtien tuntemaan nimellä Caitlyn Jenner.

Jenner myös puhuu sukupuolenkorjauksestaan ja uudesta elämästään ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän läpikävi 10-tuntisen kasvoleikkauksen, jossa hänen kasvoistaan tehtiin feminiinisemmät. 

– Jos makaisin kuolinvuoteellani ja olisin pitänyt tämän salaisuuden enkä tehnyt mitään sen suhteen, makaisin siinä todeten, että tuhosin juuri koko elämäni. Että en koskaan tehnyt mitään itselleni. Enkä tahdo sen tapahtuvan.

Jenner twiittasi ensimmäiseksi Vanity Fairin kansikuvansa, ja sen jälkeen viestin, jossa kertoi olevansa onnellinen saadessaan pitkän taistelun jälkeen elää viimein omana itsenään.

– Vaatii rohkeutta jakaa tarinasi, presidentti twiittaa.

Jennerin kansikuvajuttu sekoitti koko Twitterin. Hän liittyi uudella nimellään palveluun, ja rikkoi heti ennätyksen. Jenner oli nopein käyttäjä, joka rikkoi miljoonan seuraajan rajan.

Hän saavutti miljoonan rajapyykin neljässä tunnissa, kun presidentti Barack Obamalla kesti samassa saavutuksessa viisi tuntia hänen liityttyään Twitteriin toukokuussa. Asiasta kertoo muun muassa Business Insider.

Jennerin rohkea ulostulo on saanut monet tunnetut nimet lähettämään hänelle kannustusviestejä. Kenties suurimpana yllätyksenä hän sai sellaisen itse presidentti Obamalta.

Myös muun muassa laulaja Lady Gaga, juontaja Ellen DeGeneres, tosi-tv-tähti Kim Kardashian, näyttelijä-käsikirjoittaja Lena Dunham ja malli-juontaja Tyra Banks ylistivät Jennerin rohkeutta ja kehottivat häntä pysymään jatkossakin aitona sekä omana itsenään.

Lue myös:

    Uusimmat