Ensimmäinen El Clásico 11 vuoteen ilman Lionel Messiä ja Cristiano Ronaldoa: "Luvassa hyvin poikkeukselliset olosuhteet"

Jalkapallomaailma pysähtyy sunnuntaina, kun mahtiseurat Barcelona ja Real Madrid kohtaavat Camp Noulla. Luvassa on historiallinen kohtaaminen, sillä kentällä ei nähdä ensimmäistä kertaa 11 vuoteen Lionel Messiä, eikä Cristiano Ronaldoa.

Kuvan videolla C Moren tiimin ennakointia sunnuntain El Clásicoon.

MAINOS

El Clásico suorana C More Sport 1:lla ja Cmore.fissä sunnuntaina kello 17.10 

C Moren sivulle pääset tästä

C Moren selostaja Tuomas Virkkunen tulkitsee ottelun paikan päältä Barcelonasta. Hän nostaa kaksi asiaa ottelusta esiin Messin ja Ronaldon poissaolon lisäksi.

– Suomalaisen ihana syyssää on saapunut helteiseen Kataloniaan, ja jopa lehdet ovat kirjoittaneet siitä, kuinka poikkeuksellisissa olosuhteissa ottelu tullaan viemään läpi. Sen lisäksi ykkösaiheena on ollut Luis Suarez. Hänen odotetaan nyt nousevan ratkaisijan rooliin, koska nyt pelataan ensimmäinen El Clásico 11 vuoteen ilman Ronaldoa ja Messiä, Virkkunen kertoo. 

Molempien alkukausi on ollut vaikea, eikä entisten vuosien kaltaista ilotulitusta olla nähty. Sen lisäksi Real Madridin päävalmentaja Julen Lopetegui on huhuttu olevan potku-uhan alla. 

Lue myös:

    Uusimmat