Ennennäkemätön otos julki – herttuatar Catherine ikuisti ainutlaatuisen hetken prinssi Philipistä ja kuningatar Elisabetista

13:10
Suurlähettiläs muistelee: Tällainen prinssi Philip oli – "Tämä tulee olemaan todella vaikeaa kuningattarelle"

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip poseeraavat kameralle lapsikatraan kanssa. 

Britannian hovi julkaisi viralliselle Instagram-tilillään ennennäkemättömän otoksen kuningatar Elisabetista, prinssi Philipistä sekä heidän seitsemästä lapsenlapsenlapsestaan.

Hovi on julkaissut edesmenneen prinssi Philipin muiston kunniaksi liudan kuvia, joita ei ole aiemmin nähty julkisuudessa. 

Ikimuistoisen hetken kameralle on ikuistanut herttuatar Catherine vuonna 2018 Balmoralin linnassa Skotlannissa.

Herttuatar Catherinen japrinssi Williamin lapset edustavat kuvassa suloisena muiden kuninkaallislapsien kanssa. 

Kuvassa prinssi George hymyile  kameralle vienosti samalla, kun hänen pikkusiskonsa Charlotte huiskuttaa leikkisästi kameralle pidellen samalla pikkuveljensäLouisin kättä, joka puolestaan pötköttelee kuningattaren sylissä.

Pikkuprinsessan takana poseeraa Savannah Phillips. Prinssi Philipinkainalossa istuu Isla Philips, hänen sylissäänon Lena Tindall, jonka vieressä seisoo Mia Tindall. 

Savannah ja Isla ovatprinsessa Annen lapsenlapsia, hänen poikansa Peterin ja vaimo Autumn Phillipsin lapsia. Mia ja Lena ovat puolestaan prinsessa Annen tyttären Zaran ja hänen aviomiehensä Mike Tindallin lapsia. 

Instagram-seuraajat kommentoivat valloittavaa otosta.

– Prinsessa Charlotte on kuin nukke ja näyttää paljon kuningattarelta, henkilö kommentoi.

– Niin kaunis kuva muistoksi, seuraaja kirjoittaa.

– Suloisin kuva, mikä on koskaan julkaistu. Isoisovanhemmat lapsien kanssa, Instagramissa ihmetellään.

Tieto prinssi Philipin kuolemasta levisi maailmalle perjantaina 9. huhtikuuta. Hän oli kuollessaan 99-vuotias. Prinssi menehtyi kotonaan Windsorin linnassa.

Tulevana lauantaina prinssi lasketaan haudan lepoon. Hautajaisista tulee kuitenkin varsin pienimuotoiset, sillä Englannin koronarajoitusten vuoksi niihin saa osallistua enintään 30 ihmistä, jos osallistujat eivät asu samassa taloudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja