Englanti mahtikunnossa – Harry Kanelta temppu, joka onnistui viimeksi 60 vuotta sitten

Englanti kylvetti Panaman peräti 6-1 jalkapallon MM-kisoissa sunnuntaina. Ottelu pelattiin Nizhni Novgorodissa, Venäjällä.

Pelätty maalintekijä Harry Kane toimi tulenjohtajana ja teki hattutempun. Hänen maaleistaan kaksi syntyi rangaistuspotkuista. Keskuspuolustaja John Stones onnistui kahdesti, ja maalintekijänä kunnostautui myös Jesse Lingard. Kuusi tehtyä maalia yhdessä ottelussa on Englannin uusi MM-kisaennätys.

Panaman ainoan maalin teki Felipe Baloy.

Tuloksen myötä MM-kisojen G-lohkon kaksi jatkajaa ovat selvillä. Molemmat ottelunsa voittaneet Belgia ja Englanti etenevät 16 parhaan joukkoon. Lohkon voitto varmistuu ensi torstaina joukkueiden välisessä ottelussa. Tunisia ja Panama jäävät pudotuspeleistä rannalle.

Kane siirtyi viiden täysosuman saldolla MM-kisojen maalipörssin ykköseksi. Hänestä tuli 60 vuoteen ensimmäinen pelaaja, joka tekee kahdessa ensimmäisessä MM-kisaottelussaan yhteensä viisi maalia.

Englanti-Panama oli MM-kisojen ensimmäinen ottelu sunnuntaina. Ohjelmassa ovat vielä kamppailut Japani-Senegal ja Puola-Kolumbia.

Lue myös:

    Uusimmat