Englannissa kuohuu: Valioliigatähti ulos EM-karsinnasta – seurajoukkuekaunat johtivat kahakkaan

Manchester Cityn tähtipelaaja Raheem Sterling on pudotettu maajoukkueen pelaavasta kokoonpanosta häiriökäyttäytymisen vuoksi, Englannin jalkapalloliitto FA tiedottaa. 

Englanti kohtaa Montenegron EM-karsintaottelussa Lontoossa torstaina. 

– FA vahvistaa, että Raheem Sterling on pudotettu Montenegron EM-karsinnassa kohtaavasta joukkueesta harjoitusleirillä maanantaina tapahtuneiden "häiriöiden" vuoksi. 

The Daily Mailin mukaan Sterling oli ottanut yhteen Liverpool-puolustaja Joe Gomezin kanssa. Sterlingin edustama Manchester City hävisi 1-3 Liverpoolille sunnuntaina, ja vaihdosta kentälle tullut Gomez ja Sterling taistelivat jo tuolloin. 

– Sterling yritti napata Gomezia niskasta tultuaan pelaajien ruokalaan, Daily Mail uutisoi. 

FA lisäsi, että vaikka Sterling ei pelaa torstaina, hän pysyy joukkueen mukana. Liitto ei vahvistanut Daily Mailin uutista Gomez-kahakasta, mutta manageri Gareth Southgate viittasi vahvasti tähän. 

– Yksi suurista haasteista on ollut se, että olemme pystyneet pitämään seurajoukkuekiistat pois maajoukkueesta. Ikävä kyllä, eilisen (sunnuntain) ottelun tunteet elivät vielä voimakkaina, Southgate kommentoi. 

– Mielestäni olemme tehneet joukkueen kannalta oikean ratkaisun. 

Englanti johtaa EM-karsintojen A-lohkoa ja varmistaisi kisapaikan tasapelillä Montenegrosta. Se kohtaa vielä Kosovon sunnuntaina. 

Lue myös:

    Uusimmat