Englannin tähtihyökkääjän poissaolon karmea syy selvisi – lensi välittömästi perheensä avuksi Lontooseen

6:33
Ottelukooste: Englanti marssi kahdeksan parhaan joukkoon – Senegal jäi jalkoihin

Englanti eteni sunnuntaina jalkapallon MM-kisoissa puolivälieriin, mutta joukkueen tähtipelaajan Raheem Sterlingin mielessä ei ole juuri nyt jalkapallo. Aseistautuneet murtovarkaat tunkeutuivat Chelsea-hyökkääjän kotiin tämän perheen ollessa kotona. Englannin jalkapalloliitto vahvisti asian sunnuntaina.

27-vuotias kolmen lapsen isä lensi ennen Senegal-ottelua Lontooseen varmistamaan perheensä hyvinvoinnin. Tapahtumien kulusta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Englannin turnaus jatkuu vielä vähintään yhden ottelun verran, kun se kohtaa lauantai-iltana MM-kisojen puolivälierässä Ranskan.

Sterlingillä on tilanteen niin salliessa mahdollisuus vielä palata joukkueen pariin Qatarissa. Englannin päävalmentaja Gareth Southgate painotti haastattelussa, ettei aseta sen suhteen mitään paineita Sterlingin suuntaan.

Sterling on maaotteluiden määrällä mitattuna Englannin kokenein pelaaja ja on lukeutunut jo vuosia Southgaten luottomiehiin.

Aiemmin Englannin puolustaja Ben White jätti MM-turnauksen kesken henkilökohtaisten syiden vuoksi, eikä palaa enää turnaukseen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja