Englannin maajoukkueen ja Atletico Madridin tähdelle kymmenen viikon pelikielto

2:43
Trippier pelasi tiistaina täydet 90 minuuttia, kun Atletico Madrid vahvisti asemiaan La Ligan ykkösenä 2-0-voitolla kärkiottelussa Real Sociedadia vastaan. 

Atletico Madridin ja Englannin maajoukkueen laitapuolustajalle Kieran Trippierille on langetettu kansainvälinen kymmenen viikon pelikielto ja 70 000 punnan eli noin 77 000 euron sakot vedonlyöntisääntöjen rikkomisesta.

30-vuotias Trippier on kiistänyt seitsemän Englannin jalkapalloliiton FA:n esittämää rikkomusta, mutta pelaajan henkilökohtaisessa kuulemisessa paljastui syytöksistä neljän pitäneen paikkansa.

Rikkomukset tapahtuivat heinäkuussa 2019, jolloin Trippier siirtyi lontoolaisseura Tottenhamista Atleticoon.

Trippierin kerrotaan rikkoneen FA:n vedonlyöntisäännöstön pykälää E8(1)(b), joka kuuluu seuraavasti:

"Jos pelaaja antaa kenellekään toiselle henkilölle jalkapalloon liittyviä tietoja, jotka pelaaja on saanut asemastaan johtuen, ja jotka eivät ole yleisesti saatavilla. Pelaaja rikkoo tätä sääntöä, jos joku toinen henkilö käyttää kyseisiä tietoja vedonlyönnissä tai sen yhteydessä." 

Pelikielto astuu voimaan välittömästi.

Englantilaiselta jää välistä 12 sarjaottelua sekä Mestarien liigan neljännesvälierien toinen osaottelu Chelseaa vastaan helmikuun 23. päivä. Hän on pelikelpoinen kuitenkin maaliskuun 7. päivä pelattavassa Madridin derbyssä.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja